Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak wyczyścić prowadnicę fotela?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jak wyczyścić prowadnicę fotela?

Jakiś czas temu, gdy byłem w serwisie zwróciłem uwagę, że dłuższy czas fotel jakby lata. Było to w różnych kierunkach a najbardziej dawało się we znaki podczas ruszania, gdy fotel jakby cofał się do tyłu i czułem od lewej strony, tak pod łopatką jakby ktoś tak lekko mnie klepnął.

Jak się okazało, jakimś cudem dostało się tam kilka monet, które wpadły w prowadnicę. Po ich wyciągnięciu było w porządku.
    Po jakimś czasie sytuacja się powtarza i jest cały czas, ale zauważyłem ostatnio, że zaś w prowadnicy znajdują się 2 złote.

Moje pytanie jest takie.
    Macie jakiś pomysł jak to stamtąd wyciągnąć?
    Czy mam po prostu jechać do serwisu żeby to wyjęli?
    No i przede wszystkim jak to zabezpieczyć, bo ja już jeżdżę w spodniach bez monet, natomiast nie tylko ja tym samochodem jeżdżę.

Może taki chwytak by Ci pomógł: pol_pl_Chwytak-ciegnowy-MJ1662-618_12.jpg
    Jak się zabezpieczyć? Portfel?
    Swoją drogą, to dobry sposób na zarabianie, gdy pożyczasz samochód tylko żeby skarbówka się o tym nie dowiedziała...

P.S. w swoim aucie znalazłem 1 Euro i zaczynam zbierać kasę na wyjazd zagraniczny!

Comment

Powiem Ci, że nie wiem czy to wejdzie. Prawdę powiedziawszy nie wiem czy tych monet nie jest więcej. Tą co widziałem, zaraz wpadła głębiej jakby bezpośrednio w szynę.

Druga kwestia, nie widzę tego, bo jest to zasłonięte fotelem.

Comment

Working...
      X