Jakiś czas temu, gdy byłem w serwisie zwróciłem uwagę, że dłuższy czas fotel jakby lata. Było to w różnych kierunkach a najbardziej dawało się we znaki podczas ruszania, gdy fotel jakby cofał się do tyłu i czułem od lewej strony, tak pod łopatką jakby ktoś tak lekko mnie klepnął.
Jak się okazało, jakimś cudem dostało się tam kilka monet, które wpadły w prowadnicę. Po ich wyciągnięciu było w porządku.
Po jakimś czasie sytuacja się powtarza i jest cały czas, ale zauważyłem ostatnio, że zaś w prowadnicy znajdują się 2 złote.
Moje pytanie jest takie.
Macie jakiś pomysł jak to stamtąd wyciągnąć?
Czy mam po prostu jechać do serwisu żeby to wyjęli?
No i przede wszystkim jak to zabezpieczyć, bo ja już jeżdżę w spodniach bez monet, natomiast nie tylko ja tym samochodem jeżdżę.
Jak się okazało, jakimś cudem dostało się tam kilka monet, które wpadły w prowadnicę. Po ich wyciągnięciu było w porządku.
Po jakimś czasie sytuacja się powtarza i jest cały czas, ale zauważyłem ostatnio, że zaś w prowadnicy znajdują się 2 złote.
Moje pytanie jest takie.
Macie jakiś pomysł jak to stamtąd wyciągnąć?
Czy mam po prostu jechać do serwisu żeby to wyjęli?
No i przede wszystkim jak to zabezpieczyć, bo ja już jeżdżę w spodniach bez monet, natomiast nie tylko ja tym samochodem jeżdżę.
Comment