Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

FK3 części nadwozia pasujące z wersji po liftingu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• FK3 części nadwozia pasujące z wersji po liftingu

Cześć. Czy ktoś sie orientuje co podchodzi? Lamypy zderzaki lotka? W polifcie lotka jest dłuższa i świetnie to wygląda i tak sie zastanawiam

pierwszy wpis dział powitań, nie witamy się w dziale technicznym. Nie pomijamy regulaminu przy rejestracji.
    Last edited by rambo7; 16-05-2018, 09:32. Powód: Regulamin pkt 2.

bez wymiany lamp lotka ci nie będzie pasowała tak mi się wydaje, tak samo lampy w polifcie mają trochę inny kształt i trzeba cały zderzak z lifta brać

Comment

Odgrzewam temat, planuje "unowoczesnic" swojego przedlifta czesciami nadwozia od polifta albo od Type R.

Wiem juz z innych postow, ze lotka od Type R z tylu pasuje, jesli wymieni sie dodatkowo spojler ze stopem i lampy na blotniku i w klapie na polifta (nie wiem tylko czy kostki pasuja ale juz tez zadalem te pytanie w innym dziale )

Orientuje sie moze ktos jaki komplet czesci trzeba wymienic na przod i czy da sie to w miare latwo spasowac?

I czy zderzak z dokladka od polifta (Sport, nie Type R, Type R ma za duzy dyfuzor, a ja chce zrobic konwersje diesla 1.6 i zwyczajnie nie bede mial mozliwosci tak przebudowac wydechu, zeby wypelnic te otwory) pasuje w miare bezbolesnie, zeby go zamontowac? Np taki: https://allegro.pl/oferta/zderzak-ty...ype-9130439701

Dzieki z gory za odpowiedz!

Comment

Working...
      X