Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

honda mhmh

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• honda mhmh

hmmh żonie kupilem auto w 08.2016 honda sport full, przy odbiorze rzecz jasna pelny look ... zapewnienie rzecza jasna pracownika hondy ze auto sprawdzane miernikami itd itp
    Dzis wziolem auto zony patrze mysle kupa na dachu ehhh ale patrze patrze!!! i oczom nie wierze .... dodam ze auto garazowane na liczniku 4000 km (auto zony malo jezdzi)
    Co byscie z tym zrobili ?
    Załączone pliki
    Last edited by robbiepl2; 20-03-2017, 13:49.

a co to jest? nie kupa ?
    Moja łódka Civic..
    Mój "klekocik" Ceed..
    New... "Japończyk" e:Hev 2.0
    Coś na temat olejów..

Comment

he he ...opinie o jakości hondy mnie zmobilizowaly by wydac 90 tys na ta marke no i wyszla taka wlasnie kupa

Comment

Jak by nie patrzeć, wada ukryta. Nowe auto i taka rzecz - kupa. Ja to jak swój odbierałem, to kazałem przy mnie obadać miernikiem
        Moja łódka Civic..
        Mój "klekocik" Ceed..
        New... "Japończyk" e:Hev 2.0
        Coś na temat olejów..

Comment

To ja tak nie mam, a już nieraz coś takiego wylądowało na moim samochodzie.

Ale co by nie powiedzieć o lakierze, jest zdecydowanie słaby.
          Zwykły piasek na drodze potrafi go porysować, przejeżdżająca piaskarka, maska zbiera wszystko z drogi, co chwilę odpryski ( wymienię za jakiś czas całą maskę ). No i ostatnio - myjnia automatyczna. Korzystałem kilka razy z tej samej, ale ostatnio trochę mi porysowała auto. Na szczęście wszystko praktycznie udało się samemu wypolerować pastą i ściereczką, zostały dwie głębsze, które i tak ciężko jest wypatrzeć. W każdym razie nie polecam.
          Zastanawiam sie nad powłoką, ewentualnie oklejeniem albo ciekawym plasti dip.

Comment

a co tu dumać, auto masz na gwarancji. Do ASO z tym.

Comment

Zamieszczone przez robbiepl2 Zobacz posta
              hmmh żonie kupilem auto w 08.2016 honda sport full, przy odbiorze rzecz jasna pelny look ... zapewnienie rzecza jasna pracownika hondy ze auto sprawdzane miernikami itd itp
              Dzis wziolem auto zony patrze mysle kupa na dachu ehhh ale patrze patrze!!! i oczom nie wierze .... dodam ze auto garazowane na liczniku 4000 km (auto zony malo jezdzi)
              Co byscie z tym zrobili ?
              Patrząc na to zdjęcie trudno uwierzyć, że to wykwit rdzy, a nie właśnie kupa....

Comment

Może ankietę dorzucimy do wątku ... Kto za kupą, kto za rdzą....

A tak poważnie - czy ty próbowałeś to zwilżyć, odczekać i zetrzeć? Ja stawiam na dość wiekową kupę, nawet spłukaną co nie co....
                .

Comment

Przepraszam za ferment ... to byl jakis smar cholera wie co zebrane z ulicy ... namoczylem zeszlo uffff

Comment

Dobrze że nie pojechałeś z reklamacją ;-) Chodziłyby o tym legendy ;-)

Comment

Pewnie rozjechałeś Pana Hankeya
                      Pan_Hankey.png

Moja

Comment

Dobra... nie ma rdzy, nie ma kupy, nie ma tematu.
                        Zamykam
                        Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Working...
                        X