Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wymiana podłokietnika

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• wymiana podłokietnika

Hej, zastanawiam się nad wymiana podłokietnika (rocznik 2013 -wytarty masakrycznie aż zanikł wzór materiału), znalazłem , myślę w dobrej cenie podłokietnik ze skóry oryginalny w bardzo dobrym stanie i teraz zastanawiam się jak sie do tego dobrać, może ktoś wie jak zdemontować ten co jest i zamontować nowy ? ten co znalazłem jest razem z zawiasem i mocowaniami, wydaje mi się po oględzinach że chyba trzeba zdemontować tył podłokietnika plastikowy ale do końca pewien nie jestem a nie chciał bym nic połamać.

wygląda tak:

963ad828b1fc0fdemed.jpg
    Last edited by adam12; 22-02-2017, 12:22.

Nie lepiej wziąć zdemontować stary zapodać temat u tapicera że chcesz mieć zrobione jak na zdjęciu powyżej pewnie da sobie z tym radę .

Comment

Ale czy taniej.... A poza tym jak zdemontowac? to jest pytanie

Comment

poradziłem sobie, sprawa banalnie prosta, ściągamy tylną osłonę podłokietnika (4 spinki) potem odkręcamy 4 śrubki, które trzymają podłokietnik-to wszystko

Comment

ten element oryginalnie to jest środkowy schowek,a mam pytanie jak zamontować podłokietnik wysuwany,ponieważ ten fabryczny jest za krótki i za nisko,
          podczas jazdy łokciem trudno o oparcie ,wyszukałem takie podłokietniki ale z jakiego samochodu będą pasować,podłokietnik.jpg4784ae964cb7a1f3c801a99f5dc7.jpgpodłokietnik 3.jpg
          proszę o pomoc,poradę

Comment

Hej, szukam w opisach jak zdemontować podłokietnik środkowy, aby go obić skórą, ale wszystkie wpisy są na starsze modele lub na X. Ja potrzebuję opis do IX!

Comment

dzięki za info, ale wówczas wymontuję cały podłokietnik, a jest jeszcze do zdjęcia sama góra, ta do obicia i nie wiem gdzie są tam spinki lub inne zabezpieczenie. Nie chcę nic uszkodzić.

Comment

Working...
              X