Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Słabo działające siłowniki bagażnika / Tourer

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Słabo działające siłowniki bagażnika / Tourer

Czy przy niższych temperaturach zauważyliście gorsze działanie siłowników otwierających bagażnik?

U mnie pogorszyło się do tego stopnia, że klapa zatrzymywała się w połowie drogi, co przepłaciłem jednym konkretnym guzem na głowie. Jak jest u Was? Może to normalne w Tourerach?

Mam tak samo w hatchbacku.

Comment

Nie zauważyłem wspomnianego problemu.

Comment

U mnie też siłowniki straciły swoje właściwości, sle to raczej nie wina temperatury, poprostu przyszedł na nie czas, kupiłem na allegro za 30 zł szt. I bagażnik otwiera się aż miło patrzeć

Comment

Ja kupiłem auto w kwietniu, więc ten czas szybko na nie przyszedł Do niedawna miałem civica VI gen. i nie zmieniałem siłowników od nowości - rocznik 1997.

Comment

U mnie w Tour'erze to samo, zatrzymują się w połowie. Najczęściej przy zamykaniu, kiedy wszystkie ręce mam zajęte i muszę wszystko postawić i domknąć klapę. Jeżeli nie poprawi się w cieplejsze dni pojadę do ASO.

Comment

Dzieki. Czyli wychodzi na to, że tttm.

Comment

Potwierdzam. W mojej z 2012 r. też siłowniki są leniwe w zimne dni.

Comment

Potwierdzam, moja głowa też, gdy z przyzwyczajenia z zamachem się pochyliłem ku kufrowi a tu....klapa w połowie otwarta...

Comment

przy większym mrozie słabo działają, jak jest powyżej 0 jest ok

Comment

Potwierdzam jak jest zimno to te amortyzatory są bardzo słabe - reklamowałem to w ASO ale niestety nie uznali - samochód ma dopiero rok ....

Comment

Working...
                      X