Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Światła przeciwmgielne w wersji Comfort

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

ja z czystym sumieniem użyłem ich trzy razy (dwa razy podczas silnej śnieżycy i raz na krętej drodze).
    Last edited by Alwin; 20-10-2014, 10:04.

Comment

Niestety po zdjęciu zaślepek nie znalazłem kostki do podpięcia przeciwmgielnych czyli nie jest to takie proste.
      Przy okazji zapytam w serwisie ile by kosztowało samo podpięcie przeciwmgielnych gdybym je sam kupił (Allegro) ?

Comment

Co prawda Fiat nie Honda, ale uparłem się kiedyś na takie dołożenie p/mgielnych. Niestety, nie było ani instalacji do tego, ani manetki, ani reflektorów... Razem z montażem - wyszło naprawdę niemało. Koszt halogeny +manetka + zrobienie instalacji szacowałbym tu na jakieś 2000pln na warunkach ASO Hondy; poza ASO grzebanie w elektryce jest w nowym aucie dyskusyjnym pomysłem - szkoda gwarancji, którą na pewno stracisz i cokolwiek się z elektryki potem zepsuje będzie "bo dołożył Pan tu jakieś przekaźniki" itp. Dołączam się do opinii, że halogenów używam okazjonalnie. Dlatego nawet właśnie robię z nich światła dzienne
        ............................C I V I C
        .. generacje . wersje usportowione ..silniki
        . .
        Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Zamieszczone przez remar Zobacz posta
          na stronie Hondy w akcesoriach do wersji Comfort można je dokupić za 1160 złotych
          Też miałem dylemat Comfort vs Sport, ale po zbiciu ceny różnice nie były duże, a mnie kusiła ta kamera cofania - dla mnie to bardzo przydatny gadżet. Nie było jednak problemu z dołożeniem świateł przeciwmgielnych do Comforta, cena jeśli dobrze pamiętam ~1400 zł.

Comment

Mi w wersji Comfort najbardziej brakuje składanych lusterek. Niestety wymiana obecnych na składane, to koszt w ASO ok. 2.000,-zł (cena obejmuje instalację, siłowniki i robociznę)

Comment

Zamieszczone przez najra Zobacz posta
              najbardziej brakuje składanych lusterek
              Hmm ja w swoim ufo mam składane lusterka. Użyłem może 3 razy przez 5 lat... ?
              ............................C I V I C
              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
              . .
              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Ja używam codziennie w sumie bo mam to główny powód.

Comment

Halogeny wg mnie zbędny bajer
                  Składane lusterka, tez bajer, miałem automat ... przynajmniej z daleka widziałem czy auto zamknięte czy nie.
                  dla mnie lifestryle ma natomiast prawie wszystko... to czego bedzie mi brakowac to bezkluczykowego dostępu i odpalania z kluczyka

Comment

Working...
                  X