ja z czystym sumieniem użyłem ich trzy razy (dwa razy podczas silnej śnieżycy i raz na krętej drodze).
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Światła przeciwmgielne w wersji Comfort
Collapse
X
-
Co prawda Fiat nie Honda, ale uparłem się kiedyś na takie dołożenie p/mgielnych. Niestety, nie było ani instalacji do tego, ani manetki, ani reflektorów... Razem z montażem - wyszło naprawdę niemało. Koszt halogeny +manetka + zrobienie instalacji szacowałbym tu na jakieś 2000pln na warunkach ASO Hondy; poza ASO grzebanie w elektryce jest w nowym aucie dyskusyjnym pomysłem - szkoda gwarancji, którą na pewno stracisz i cokolwiek się z elektryki potem zepsuje będzie "bo dołożył Pan tu jakieś przekaźniki" itp. Dołączam się do opinii, że halogenów używam okazjonalnie. Dlatego nawet właśnie robię z nich światła dzienne............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez remar Zobacz postana stronie Hondy w akcesoriach do wersji Comfort można je dokupić za 1160 złotych
Comment
-
Zamieszczone przez najra Zobacz postanajbardziej brakuje składanych lusterek............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Halogeny wg mnie zbędny bajer
Składane lusterka, tez bajer, miałem automat ... przynajmniej z daleka widziałem czy auto zamknięte czy nie.
dla mnie lifestryle ma natomiast prawie wszystko... to czego bedzie mi brakowac to bezkluczykowego dostępu i odpalania z kluczyka
Comment
Comment