Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Niebieskie podświetlenie podłogi

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Wznawiam temat.
    Robił to ktoś w 5D?
    Nie będzię żadnych problemów z gwarancją? Generalnie wygląda to świetnie.

Comment

Ja w najbliższym czasie mam plan się w końcu zabrać za zrobienie takiego podświetlenia w moim 5D Bardzo mi się podoba taki bajer Jak uda mi się to ogarnąć, to na pewno zrobię parę fotek jak to się prezentuje wieczorem i podziele się nimi z Wami.
      Last edited by civicmaffija; 14-02-2015, 02:43.

Comment

Chłopak z forum civic UK sprzedaje gotowe zestawy na ebay'u ===> https://www.ebay.co.uk/sch/rickhonda...1&_ipg=&_from=

są dużo tańsze, sprzedaje od jakiegoś czasu

a tu link do forum ===> https://www.civinfo.com/forum/civinf...ml#post1556480

może komuś się przyda jeszcze to ===> https://9thcivic.com/forum/threads/2...ght-kit.11026/

Comment

Wysyła do Polski ?
          Civic VIII 1.8 Executive

Comment

Tak, w opcjach ebay po wybraniu "Polska" można zobaczyć koszt przesyłki

Comment

Kupiłem, policzyło 28 funtów z groszami. Jak przyjdzie i zamontuje to dam znać co i jak.

Comment

Niebieskie czy czerwone ?

Comment

Niebieskie.

Comment

Dobra, dziś otrzymałem paczkę. W przyszłym tygodniu montuje

Comment

I jak tam prace? Mam nadzieję, że zrobisz fotki z montażu

Comment

Zamieszczone przez wlagrzes2 Zobacz posta
                        I jak tam prace? Mam nadzieję, że zrobisz fotki z montażu
                        Dołączam się do ptania. Od siebie dodam, że zamówiłem również taki zestaw i ma przyjść do mnie na dniach. Jak tylko paczka zostanie dostarczona zabieram się do montażu

Comment

Civicmaffija - możliwe że będziesz pierwszy. U mnie permanentny brak czasu. Jak przez weekend mi się nie uda to w przyszłym tygodniu poproszę o montaż znajomego, inaczej zestaw przeleży aż do jesieni.
                          Jeśli będę montował sam - dokumentacja fotograficzna będzie. Jeśli zlecę montaż - fotki tylko efektu końcowego.

Comment

Paczka z ledami przyszła kilka dni temu. Podświetlenie działa jak należy. Muszę przyznać, że efekt jest niesamowity. Posiadam również pilot, dzięki któremu reguluję poziom jasności świecenia ledów, istnieje dodatkowo możliwość całkowitego wyłączenia podświetlenia. Dzisiaj wieczór postaram się dodać tutaj parę fotek tego jak to się prezentuje wieczorową porą. W najbliższym czasie będzie też dokumentacja fotograficzna z montażu.

Comment

Dawaj fotki, jestem bardzo ciekawy jak wypadło.
                              Civic VIII 1.8 Executive

Comment

Też kupowałeś na ebayu? Tak jest jakiś pilot? Hm… ja nic takiego nie znalazłem. Dawaj zdjęcia to może i ja się wreszcie zabiorę na montaż

Comment

Working...
                                X