Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Oświetlenie wnętrza

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Oświetlenie wnętrza

Witam, mam do Was następujące pytanko może wiecie na czym polega sformułowane w specyfikacji lifestyle'a cytuję "delikatne oświetlenie z przodu" , bo w świeżo nabytym pojeździe nie bardzo mogę dopatrzyć się tego elementu wyposażenia wnętrza. Pozdrawiam.

Jest taka lampka diodowa (świeci na niebiesko). Oświetla wnętrze baaardzo delikatnym światłem rozproszonym. Ciężko to zauważyć mając ustawiony niski poziom podświetlenia zegarów.

Comment

Mógłbyś dookreślić gdzie jej szukać i skąd płynie ta niebieska poświata

Comment

Między przednimi lampkami do czytania na panelu oświetlenie w podsufitce. Masz taką szczelinkę około 2x5mm i tam jest dioda.

Comment

Dzięki, faktycznie coś tam świeci myślałem że to kontrolka do głośnomówiącego. Muszą poczekać na większe ciemności albo zamknąć się w garażu aby zobaczyć efekt "delikatnego oświetlenia z przodu". Pozwolisz, że zadam jeszcze jedno pytanie jako, ze widzę, że jesteś dobrze zorientowany. Tym razem chodzi mi o działanie czujników parkowania przednich. Jak dojeżdżam do ściany to sygnalizują to na wyświetlaczu i sygnałem, a dojeżdżając w korku do auta z przodu milczą jak zaklęte czy to prawidłowy objaw?

Comment

Nie mam czujników w Hondzie ale we wszystkich samochodach z przednimi czujnikamu, którymi jeździłem, przednie czujniki były uruchamiane przyciskiem. Nie działały w sposób ciągły a jedynie po aktywacji.

Comment

Tu też jest przycisk , który je aktywuje. Nic założę nowy wątek może ktoś mi coś podpowie. Jeszcze raz dzięki za pomoc.

Comment

Working...
              X