Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dodatkowe gniazdo zasilania

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dodatkowe gniazdo zasilania

Z tego wzgledu ,ze nie znam sie zbytnio na elektronice i elektryce auta mam pytanie , chce podlaczyc kamere rejestrujaca na przedniej szybie i chcialbym ja podlaczyc do instalacji samochodu ale podlaczenie do gniazda na tunelu srodkowym czy w schowku jest uciazliwe ze wzgledu na "duza odleglosc " i ta cala salate kabla wiszacego od kamery , chcialbym zrobic podlaczenie pod instalecje w miejscu gdzie sa gorne lampy nad lusterkiem wstecznym ,czy ktos juz wyjmowal z podsufitki ten caly plastik z lampami ? nie chcialbym uszkodzic czegos i dlatego pytam a poza tym czy wystarczy ,ze do tych lamp podepne zasilacz do kamery i wyprowadze przy lusterku kabelek , mysle ,ze wlasnie przy lampach gornych jest prad nawet przy wylaczonym silniku bo skoro mozna zaswiecic je bez wlaczonego slinika to musi byc prad . Mysle tez ze zasilacz do kamerki nie bedzie sie az tak grzal zeby nie mogl byc schowany w podsufitce ? Jest to zwykla wtyczka do gniazda zapalniczki jak do ladowania telefonu w samochodzie z ładowarka. Poza tym chce zamontowac dodatkowe gniazdo zapalniczki w tym miejscu gdzie jest wylacznik czujnikow parkowania czyli z lewej strony kierownicy na dole tam jest takie jedno wolne miejsce czy bedzie z tym jakis problem czy wystarczy kupic gniazdo zapalniczki i zamontowac ? Z tego co wiem to comp . pokladowy nie powinie tego wyczuc a moze ktos to juz robil i moze sie podzielic doswiadczeniem ?

Jezeli jestem z zlym dziale to prosze o przeniesienie mojego posta bo teraz nie wiem
    Last edited by Wojtek58; 29-12-2013, 22:18.

Niestety nie jestem w stanie Ci pomóc jednak doczepie się z pytaniem, ile jest gniazd zapalniczek w gen IX? 2 czy 3? Wiem, że jedno jest przy hamulcu ręcznym, drugie pod podłokietnikiem, a trzecie kiedyś widziałem w bagażniku, ale nie pamiętam gdzie...

Moja

Comment

Trzecie jest w bagażniku po lewej stronie
      www.4kolkaszczescia.pl

Comment

Working...
      X