Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

znieksztalcone krawedzie nadkola

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Ten sam problem w moim Tourerze. Bardzo mi się to nie spodobało rozmawiałem z Dealerem powiedział że niestety nie ma w tych miejscach zaczepów i tak już jest. Temat prawdopodobnie nie do ruszenia nawet na gwarancji.

Comment

u mnie tak samo

Comment

U mojej Hani identyczny obrazek, niestety.
        październik 2013, sport.

pozdrowienia

Comment

Zajrzyj pod spód, obejrzyj w jakim stanie jest szmaciane nadkole.

Comment

Odnośnie nadkoli. Czy z czasem w IX gen kolor nadkoli się zmieniał ?

Comment

Zamieszczone przez ListeR Zobacz posta
              Odnośnie nadkoli. Czy z czasem w IX gen kolor nadkoli się zmieniał ?
              Zmienił się, po małym lifcie od początku 2014 roku do końca produkcji montowane były ciemniejsze listwy.

Comment

Gdzies czytalem na ktoryms forum jak poczernić te nadkola aby miały jednolity kolor.
                Moze ktos przypomni gdzie to bylo?
                4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
                Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Zamieszczone przez fetorman Zobacz posta
                  Gdzies czytalem na ktoryms forum jak poczernić te nadkola aby miały jednolity kolor.
                  Moze ktos przypomni gdzie to bylo?
                  Szukałem. Znalazłem tylko co zrobić jak ktoś nas pocałuje lekko. Opalarka. Może i przy okazji trochę przyciemni

Comment

Też nad tym myślałem. U siebie z ciekawości wypolerowałem czarnidłem firmy carplan, które przeleżało w garażu od czasów VI gen...efekt jest, tylko długotrwałe nie będzie. Rozważałem opcje lakieru strukturalnego, tylko nie chciał bym efektu połysku..

Comment

Working...
                    X