Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pierwsza wgniotka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• pierwsza wgniotka

No i stalo sie Wiecie, badz domyslacie sie jak bardzo boli pierwsze przetarcie nowego auta. Mi przytrafila sie wgniotka w tak kuriozalnych okolicznosciach, ze nie bede sie nawet rozpisywal. Czy ktos z Was zna sie na blacharce i jest w stanie powiedziec mi jakie sa szanse przywrocenia oryginalnego ksztaltu tego elementu? Pan w ASO powiedzial, zebym w czw podjechal, bo wtedy bedzie spec od blacharki, ale do czw jeszcze jest czas, a nie daje mi to spokoju. Zdjecia sa jakie sa, lepszych przy tej pogodzie nie zrobie. Na pierwszym zdjeciu widac jaka zrobila sie szczelina pomiedzy nadkolem (wgniecionym) a maska. Prosze o opinie.
    Załączone pliki

Sprawa zalatwiona w sieciowce s-plus. 300 zl nie moje, ale prawie nic nie widac.

Comment

przyłączamy się do rzeszy żałobników
      Kierownik Działu Diesla

Comment

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
        przyłączamy się do rzeszy żałobników
        To jest nas az dwoch Ale tak na powaznie to taka glupota, a spac nie moglem!

Comment

Pierwsze zawsze bolą
          Może kolejnych już nie będzie. Inicjacja zaliczona i nie ma co kontynuować
          Pzdr.

Comment

Wszystko zależy od perspektywy Ja tam z mojego "pocałunku" Yarisa nawet trochę się cieszę, bo w sumie koszty z czyjegoś OC, można pojechać do kolegów, pogadać o Hondach przy robocie, a nuż jakiś pomysł na upgrade wpadnie
            A kolejne... zawsze będą. Pytanie tylko jak szybko i w jakiej skali. Taka jest natura rzeczy. Lepiej się tak nastawić od razu i "always look at the bright side of life" jak to śpiewali w Monty Pythonie
            ............................C I V I C
            .. generacje . wersje usportowione ..silniki
            . .
            Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Ja swoją pierwszą wgniotkę usuwałem w K-ce. https://www.usuwanie-wgniecen.com/index.php?p=kontakt Polecam ich usługi wszystkim . "Fachowiec" w ASO powiedział, że takich uszkodzeń nie da się tak usunąć by nie było śladu. Że zrobią wszystko co w ich mocy by było super. A na koniec chciał mnie dobić ceną. Uszkodzenie miało średnicę = 1PLN a wycenili to na 200PLN Co to za przelicznik? Firma której zleciłem usunięcie usterki zrobiła to za 50 PLN zajęło im to 15min i śladu nie ma. Robota zrobiona bez kleju, bez uszkodzeń lakieru i wszystko na oczach klienta. Miło było patrzeć jak blacha wraca do swojego pierwotnego kształtu.

Comment

Working...
              X