Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Demontaż środkowych kratek.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Demontaż środkowych kratek.

Wypieło mi się ciągiełko lewej środkowej kratki co skutkuje brakiem możliwości zmiany kierunku nawiewu powietrza. Ciągiełko już wyjąłem ale mam problem z ponownym jego zamontowaniem. Może ktoś już to wcześniej robił i może coś poradzić. Dzięki.

Coś mi się zdaje że czeka Cię demontaż radia żeby się dostać do wnętrza kratek. Popatrz tutaj:

Cześć, Jako, że na forum nie znalazłem poradnika krok po kroku jak wymienić radio na 2DIN postanowiłem zrobić małą relację zdjęciową podczas wymiany. Będziemy potrzebować: - radio 2DIN - u mnie Pioneer DA-120 - ramke (konsole) pod 2DIN - trzeba uważać na przycisk awaryjnych, bo są z tego co zauwazylem 3 rodzaje: czerwony z rowkiem po lewej (przed 2014), czerwony z rowkiem po prawej (model 2014) oraz czarny z rowkiem po prawej (modele 2015). W zależności od przycisku wybieramy konkretną

Comment

Tego właśnie chciałem uniknąć. Próbowałem założyć ciągiełko pęsetą ale niestety nie udało mi się.
      Ropieło się pewnie z powodu używania magnetycznego uchwytu na telefon, który miałem właśnie tam włożony.
      Pokombineje jeszcze. Dziękuję za odpowiedź i podesłanie linka. Dzięki

Comment

Witam ponownie. Muszę się pochwalić, że udało mi się dzisiaj to naprawić przy pomocy małej pęsety, cienkiego wkrętaka i kawałka drutu ze skrętki komputerowej. Przede wszystkim trzeba uzbroić się w cierpliwość i pomału po kolei wkładać trzpienie łopatek w otworki w "ciągadełku". Pełen sukces.

Comment

Working...
        X