Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dashcam przód i tył.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dashcam przód i tył.

Witam Panowie, ponieważ już 2 raz ktoś mi na światłach w zderzak wjechał, piszę o oparciu się na zderzaku i probie wmówienia, że nic nie było, chciałbym zasięgnąć Waszej rady, mianowicie jaki zestaw pecacie aby kamera była z przodu i tyłu samochodu.
    Dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam.

Tył samochodu reprezentuje Twoje problemy z przeszłości, którym być może powinieneś się przyjrzeć. Twoja energia będzie wywoływać fizyczne objawy w twoim samochodzie, aby pomóc ci zrozumieć, co nadmiernie przejaskrawiło się w życiu i nad czym straciłeś panowanie. Jeśli weźmiesz to pod uwagę, to coś nie będzie musiało się wydarzać.

Comment

Osobiście mam zestaw Mio MiVue 698 Dual + smartbox

ale sa już nowsze modele 798 i smartbox III

Comment

Do przemyślenia też 70mai pro plus A500S, dobra jakość za rozsądną cenę

Comment

Przy wyborze kamery istotne jest jakość obrazu w trudnych warunkach atmosferycznych.
          Chodzi o to by w nocy w deszczu można było odczytać nr rejestracyjny pojazdu a nie wiele kamer to potrafi .
          Co z tego że nagrasz obraz , skoro nie mając czytelnej rejstracji nagranie nie może być dowodem w sprawie.

Polecam kamerkę Mio, są już z 4K za 1200 zł mają wgrane napisy fotoradarów Europy z darmową aktualizacja .
          Ja ma inną Viofo A129 Duo .

Na YT masz filmy porównujące różne kamery i zobaczysz jakie są różnice jakości w trudnych warunkach .

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez gienio Zobacz posta
            Do przemyślenia też 70mai pro plus A500S, dobra jakość za rozsądną cenę
            Również polecam, ostatnio montowałem w innym samochodzie i temat na 100% ogarniesz samodzielnie

Comment

W swoim aucie mam już kamerkę przód-tył ale szukając do auta żony zastanawiam się czy nie kupić dwóch identycznych i jedną z nich założyć na tył.
              Nie będą zsynchronizowane ale przynajmniej ta na tył będzie tak samo dobra jak ta na przód. W zestawach często ta tylna jest marnej jakości.

Comment

viofo a129 duo Tylna kamera też nagrywa w dobrej jakości
                Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
                Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

Working...
                X