Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zakup części oem polecany sklep

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zakup części oem polecany sklep

Panowie zawsze robiłem zakupy w haparts ale jest tam jakiś problem z dostępnością częsci
    macie może jakieś namiary na inne sprawdzone sklepy gdzie posiadają np f oleju oem itp oprócz aso

Jarusnet ma również japońskie filtry.
    Jeszcze jest JDM Shop.

Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka

Comment

Na tej stronie z częściami widziałem OEM filtry Hondy.

Edit: dodam bezpośredni link (tutaj) do filtra dla IX gena, bo jednak mają upośledzoną wyszukiwarkę

A teraz widzę, że masz silnik 1.8, no to wtedy tutaj
      Last edited by C-Fan; 01-04-2021, 22:05.

Comment

Ja właśnie też dostałem maila od haparts, że obecnie nie mogą zaproponować oryginalnych części... Szkoda bo czeka mnie wymiana filtrów i u nich kupowałem zawsze komplet.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Comment

Napisz do jarusnet. Też ma oem części.

Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka

Comment

Ja również polecam:

Części do Hondy, oryginalne OEM i zamienniki. Kompleksowa oferta dla posiadaczy aut marki Honda. Konkurencyjne ceny, ponad 10 lat doświadczenia na rynku.

dostęp do oem oraz aftermarket również Made in Japan.

Comment

dziękuję Panowie

Comment

Czy Haparts jeszcze istnieje? Wysłałem chyba z dwa emaile i zero odpowiedzi od kilku dni. Długo u nich nic nie kupowałem i nie wiem jaka jest sytuacja po kilku latach.

Comment

Zamieszczone przez picasso2000 Zobacz posta
                  Czy Haparts jeszcze istnieje? Wysłałem chyba z dwa emaile i zero odpowiedzi od kilku dni. Długo u nich nic nie kupowałem i nie wiem jaka jest sytuacja po kilku latach.
                  Z haparts nie ryzykuj.....

Comment

Tak jak kolega napisał.

Mam nadzieję że dział prawidłowy. http://www.accordklubpolska.pl/index.php?/topic/72300-ostrze%C5%BCenie-haparts/#entry1049988 Radzę uważać na " kolegów"

Jarusnet ma także konto na allegro.
                    Kupowałem ostatnio od niego, nazwa sprzedawcy : X6MYY

Tu filtr oleju Japan

Comment

Ja ze swojej strony też polecę Jarusnet-a, zawsze u niego kupuje OEM części. Gość jest ogarnięty i zawsze chętny do pomocy. Jak czegoś nie ma to stara się to zdobyć. Już na kilkanaście tysięcy zrobiłem u niego zakupy i zawsze było spoko.
                      Moja ko-Hanka http://www.civicforum.pl/showthread....ck-Mój-TYPE-R

Szerszeń by grzes41gt https://www.civicforum.pl/showthread...�-by-grzes41gt
                      sigpic

Comment

Working...
                      X