Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Brak opcji w menu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Brak opcji w menu

Cześć wszystkim!

mam hondę 1.8 z 2012 roku, z opcją otwierania bez kluczykowego. Gdy podchodzę do samochodu otwieram drzwi, niestety otwierają się tylko drzwi kierowcy lub pasażera (zależnie które drzwi próbuję otworzyć) W menu powinna być opcja otwierania drzwi, niestety jej niema. Nawet na zaciągniętym ręcznym. Czy jest jakiś sposób aby dostać się do brakujących opcji menu?

Dzięki za pomoc i pozdrawiam!!

Czy może to mieć związek z faktem, że samochód nie chce się otworzyć z kluczyka?

Comment

Cześć,
      Podejrzewam, że może być trudność, bo jest to pierwszy rok produkcji Hondy i moja z 2012 też nie ma niektórych rzeczy w menu i nic z tym nie zrobię.
      Czy da się wgrać nowe oprogramowanie do body z nowszej wersji? Nie wiem, czy ASO wie...

Comment

Mamy ten samochód od niedawna, w trakcie rejestracji stał kilka dni i padł nam akumulator. Nie jestem pewien ale przed tym wypadkiem system otwierania bez kluczyka chyba działał normalnie (po otwarciu drzwi kierowcy otwierały się wszystkie drzwi).
        Jeszcze pozostaje kwestia otwierania drzwi kluczykiem. Rozumiem, że drzwi są do rozebrania i sprawdzenia czy wszystko z zamkiem jest ok?

Comment

Working...
        X