Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Auto w naftalinie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Auto w naftalinie

Ostatni raz jeździłem bryką w październiku, na razie stoi i nie ma gdzie jeździć. Na trasy kilometr-dwa nie ma sensu brać hondy, wolę nissana, który nie ma problemu zwanego nagrzewaniem silnika, bo tłoków i cylindrów tam nie zainstalowali.

Honda pełno w baku. Baterię będę regularnie doładowywać. Na co jeszcze zwrócić uwagę, gdyby miała zimować pod domkiem?

dobrze by było od czasu do czasu zmienić położenie koła by kapcie się nie zpłaszczyły, lub koziołki co trochę dziwnie będzie wyglądało pod blokiem i nie zapomnij zimowy płyn do spryskiwaczy lub koncentrat wlać.

Comment

Dobry pomysł z koziołkami, ale trochę niewykonalny. Auto stoi na prywatnym terenie pod ścianą domku i może stać na czym mi się podoba, ale nie mam jak go podnieść od ściany. Już go wole przetoczyć o pół obrotu koła co jakiś czas.

Comment

Zamieszczone przez Sanfran Zobacz posta
        Już go wole przetoczyć o pół obrotu koła co jakiś czas.
        I to wystarczy, a jak będzie sucho i ładna pogoda, to zrób ze 30km bez gaszenia silnika, żeby trochę go przewietrzyć i może dalej stać..
        Moja łódka Civic..
        Mój "klekocik" Ceed..
        New... "Japończyk" e:Hev 2.0
        Coś na temat olejów..

Comment

Zamieszczone przez maciej_mariusz Zobacz posta
          nie zapomnij zimowy płyn do spryskiwaczy lub koncentrat wlać.
          Do tego "przedmuchać" koniecznie tylny spryskiwacz,bo cześć tego nie robi a potem waż na klapie się łamie.

Comment

Working...
          X