Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wyświetlanie średniego spalania

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez piter77 Zobacz posta
    Spalanie będziesz miał od 7 do 12L/100km , jak to Ciebie nie satysfakcjonuje ,to....

Sprzedaj to auto i kup coś innego
    Bardzo merytoryczna i pomocna odpowiedz godna rangi na forum. Po prostu chcę się dowiedzieć co w tym złego? Jak nie możesz pomóc to po co pisać.

adam12

Właśnie u mnie to nie działa. Przytrzymanie Info daje taki sam skutej jak jego normalne naciśnięcie czyli przełącza na kolejny ekran i tyle.
    Last edited by porter; 11-10-2019, 18:18.

Comment

U mnie tak jak u kolegi adam12, przed lift rocznik 2013, przytrzymanie przycisku info jak najbardziej działa.

Comment

Tylko że kolega ma auto z 2012r. a tam ta funkcja nie działa. Nie bardzo pamiętam ale chyba można to przełączyć tylko na postoju. Może nawet przy wyłączonym silniku.

Comment

no to nic nie poradzimy, pokazałem jak to u mnie wygląda, a czy jakiegoś update softu IMID można zrobić nie mam pojęcia

Comment

Zamieszczone przez gienio Zobacz posta
            Tylko że kolega ma auto z 2012r. a tam ta funkcja nie działa. Nie bardzo pamiętam ale chyba można to przełączyć tylko na postoju. Może nawet przy wyłączonym silniku.
            Dokładnie tak przytrzymanie info nic nie daje zmienia się ekran jak po normalnym naciśnięciu.

Comment

Mam rocznik 2012 i trzymanie Info nic nie daje...
              Jak jest u mnie, włączam stacyjkę, silnika nie:
              Menu -> Customise settings -> Display setup -> Trip meter item to display -> Average fuel.
              Jeśli masz włączone spalanie, to przyciskiem koło zegarów przełączasz się między całkowitym licznikiem (i spalaniem), a trip A, Trip B.

Comment

którym przyciskiem? :|

Comment

tym wystającym tak zwanym "badylem", służy też on do zmiany jasności podświetlemnia

Comment

oświeciłeś mnie, bo nie wiedziałem że ten "cycek" się wciska w ogóle

Comment

Working...
                    X