Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Listwy drzwiowe IX - Poliftowe, montaż na przedlifty?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Listwy drzwiowe IX - Poliftowe, montaż na przedlifty?

Cześć, szukałem ale nie udało mi się znaleźć informacji czy ktoś może próbował zamontować listwy boczne/drzwiowe z poliftowych wersji na wcześniejsze ?
    Zdjęcie poglądowe o czym mówię
    white-orchid.jpg

Dodatkowo byłbym wdzięczny posiadaczom wersji poliftowych z tymi listwami czy się sprawdzają, są relatywnie nisko ale wyglądają na "wysokie" w odniesieniu do karoserii

Listw co prawda nie mam, ale moim zdaniem to zbyteczny gadżet. Niestety mam kilka niewielkich odprysków od uderzeń drzwiami osób parkujących obok. Wszystkie uszkodzenia są na wybrzuszeniu pod klamką przednich drzwi. To najczęściej obijane miejsce.

Comment

Właśnie dlatego zastanawiam się nad listwami, jak się patrzy na wersje poliftowe to w 'realu' sporo odstają i może wyłapują inne drzwi przed kontaktem z karoserią ?

Comment

Zamieszczone przez seby Zobacz posta
        Właśnie dlatego zastanawiam się nad listwami, jak się patrzy na wersje poliftowe to w 'realu' sporo odstają i może wyłapują inne drzwi przed kontaktem z karoserią ?
        Nie wyłapują, są za nisko. Też myślałem, że będą pomocne ale niestety. Jedynie ich wygląd jest na plus.

Comment

A te montowane w X gen wyłapują?
          4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
          Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Na szczęście się nie sprawdzają bo już bym miał odpryski. Mam te listwy chromowane - pakiet Chrom. Zarówno listwy boczne, przednia, tył oraz przy szybach.

Moja

Comment

Working...
            X