Cześć koledzy i koleżanki. Mam zamiar kupić Civica IX generacji, znalazłem interesujący mnie model, tylko na zdjęciu jest jakaś kontrolka, której nie mogę rozszyfrować. Mógłby ktoś pomóc i powiedzieć od czego ona jest? W załączniku przesyłam fotkę.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pytanie odnośnie kontrolki.
Collapse
X
-
To jest takie I w kółeczku? Bo u mnie dokładnie nie widaćTo się pokazuje, jak np świeci się kontrolka paliwa, generalnie jak coś się wcześniej zaświecilo, to jest to przypominajka, że coś trzeba zrobić - np wlać paliwa. Masz tu nie zapięte pasy, zaciągnięty rękaw, na zdjęciu nie widać, co tam jeszcze może być. Obroty i temperaturę masz OK.
-
Jest to lampka komunikatu systemowego, informuje np. o nie domkniętych drzwiach, rezerwie paliwa, małej ilości płynu do spryskiwaczy, niezapiętych pasach lub innych rzeczach.
20181227_114903-1a.jpgLast edited by PiotrekM.; 27-12-2018, 12:00.
Comment
-
Witamy, po pierwsze, zanim zaczniemy korzystać z forum należy zapoznać się z regulaminem i zacząć od przywitania się w odpowiednim dziale. Po drugie ten wykrzyknik nic nam nie powie, jedynie to, że komputer o czymś ostrzega lub przypomina, chcesz dokładnie widzieć musisz nacisnąć przycisk na kierownicy ten po lewej z tymi "ekranikami" i literką "i", wtedy na wyświetlaczu i-mid zobaczysz o co dokładnie chodzi.
Comment
Comment