Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie odnośnie kontrolki.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pytanie odnośnie kontrolki.

Cześć koledzy i koleżanki. Mam zamiar kupić Civica IX generacji, znalazłem interesujący mnie model, tylko na zdjęciu jest jakaś kontrolka, której nie mogę rozszyfrować. Mógłby ktoś pomóc i powiedzieć od czego ona jest? W załączniku przesyłam fotkę.
    Załączone pliki

To jest takie I w kółeczku? Bo u mnie dokładnie nie widać To się pokazuje, jak np świeci się kontrolka paliwa, generalnie jak coś się wcześniej zaświecilo, to jest to przypominajka, że coś trzeba zrobić - np wlać paliwa. Masz tu nie zapięte pasy, zaciągnięty rękaw, na zdjęciu nie widać, co tam jeszcze może być. Obroty i temperaturę masz OK.

Comment

Jest to lampka komunikatu systemowego, informuje np. o nie domkniętych drzwiach, rezerwie paliwa, małej ilości płynu do spryskiwaczy, niezapiętych pasach lub innych rzeczach.

20181227_114903-1a.jpg
      Last edited by PiotrekM.; 27-12-2018, 12:00.
      Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

Dzięki za szybką odpowiedz

nie dziękujemy za odpowiedź wpisem, nie nabijamy postów. Chcesz podziękować wystarczy kliknąć na "Dziękuję" forumowiczowi któremu dziękujesz.
        Last edited by rambo7; 27-12-2018, 12:03. Powód: edit r7

Comment

Witamy, po pierwsze, zanim zaczniemy korzystać z forum należy zapoznać się z regulaminem i zacząć od przywitania się w odpowiednim dziale. Po drugie ten wykrzyknik nic nam nie powie, jedynie to, że komputer o czymś ostrzega lub przypomina, chcesz dokładnie widzieć musisz nacisnąć przycisk na kierownicy ten po lewej z tymi "ekranikami" i literką "i", wtedy na wyświetlaczu i-mid zobaczysz o co dokładnie chodzi.
          Moja łódka Civic..
          Mój "klekocik" Ceed..
          New... "Japończyk" e:Hev 2.0
          Coś na temat olejów..

Comment

Working...
          X