Zamieszczone przez Onkel
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie żarówki H7?
Collapse
X
-
-
To jest ta firma?
M-Tech POLAND Sp. z o.o.
I jeszcze jedno?
A jak z żarówkami H11 to wygląda?
Wcześniej miałem Żarówki 12 V 55 W Philips Diamond Vision i miały 5000K, a gdzieś wyczytałem, że dozwolona ilość Kelvinów to jakoś 4300K?
Czyli i tak miałbym problem gdyby coś?Last edited by Onkel; 13-03-2018, 23:35.
Comment
-
Zamieszczone przez Onkel Zobacz postaNo ładnie świecą te M-Tech. Poszukam jeszcze czy nie ma np 5500-6000K
6000 - https://allegro.pl/japonska-zarowka-...552192187.html ta widać jest wyżyłowana, moc 100W, tej bym nie ryzykował bo może uszkodzić lampę.
Zamieszczone przez Onkel Zobacz postaTo jest ta firma?
M-Tech POLAND Sp. z o.o.
Zamieszczone przez Onkel Zobacz postaWcześniej miałem Żarówki 12 V 55 W Philips Diamond Vision i miały 5000K, a gdzieś wyczytałem, że dozwolona ilość Kelvinów to jakoś 4300K?
Czyli i tak miałbym problem gdyby coś?
Comment
-
Dzięki za odpowiedź.
Mam teraz dylemat, które by wybrać ŻARÓWKI BOSCH XENON SILVER 5500K +50% H7 12V 55W , M-Tech Powetec Xenon Blue 5000 K czy może te droższe, o których też wspominaliście, tych LED.
Pokusiłbym się o LED, ale musiałbym zobaczyć ich barwę no i pytanie czy nie będę mieć potem problemów.
Comment
-
Zamieszczone przez Onkel Zobacz postano i pytanie czy nie będę mieć potem problemów.
Comment
-
Pytanie czy mają na to jakiś patent.
Przypatrzyłem się, żarówki teoretycznie z zewnątrz są niewidoczne, więc można wsadzić tam co się chce.
Poza tym życzę im powodzenia jakby chcieli mi je wyciagac z klosza.
To jak myślicie, które żarówki, bo serio mam dylemat w tym momencie.
Tak ogólnie każde mi podchodzą, natomiast jeżeli miałbym ledy i nie są mi w stanie sprawdzić tego przy standardowej kontroli to spoko.Last edited by Onkel; 15-03-2018, 07:17.
Comment
-
Zamieszczone przez Onkel Zobacz postaTo jak myślicie, które żarówki, bo serio mam dylemat w tym momencie..
Comment
-
Zamieszczone przez solarlodge Zobacz postaMożesz poczekać to wyślę Ci zdjęcia jak się prezentują Powertec, jeśli się nie spodobają to kupisz Boscha i porównamy.
Comment
-
Zamieszczone przez Onkel Zobacz postaI jak tam?. Prawdopodobnie po świętach moja Hanka wróci do mnie
.
Comment
-
Zakupiłem te Mtech. Wymienione dzisiaj w Norauto. Powiedzieli mi, że zarówno stare jak i te nie mają atestu. Z philips prawa się spaliła jako pierwsza, lewa jako druga i lewa była w częściach i zostały one w kloszu. Pytanie co z tym zrobić. Na soczewce są małe odpryski. Zostawić? Mówią że mogą podskakiwac i rozsadzic kolejną, samego uszkodzenia klosza nie ma, natomiast nie warto grzebać samemu, bo można jeszcze bardziej namieszać.
Comment
-
Zamieszczone przez Onkel Zobacz postaZakupiłem te Mtech. Wymienione dzisiaj w Norauto. Powiedzieli mi, że zarówno stare jak i te nie mają atestu.
Comment
Comment