Temat zdecydowanie zasługuje na dział "inne". Otóż, wreszcie możemy cieszyć się słońcem, lecz przysparza ono sporo problemów zwłaszcza przy cofaniu kiedy na wyświetlaczu kamery cofania widać niewiele. Starałem się znaleźć w ustawianiach możliwość przyciemnienia wyświetlacza, ale nie udało się znaleźć nic na ten temat. Czy po prostu istnieje taka opcja i należy wrócić do instrukcji obsługi? Wpadłem na pewien pomysł, ale najpierw postanowiłem zasięgnąć najpierw Waszej rady. Stosuję w telefonie matową folię ochronną dzięki czemu nie odbija mi się od niego światło, co świetnie sprawdza się, gdy używam go do nawigacji. Rozważam, czy nie przykleić tej folii w miejscu wyświetlacza iMID. Wiem, że mógłbym "klasycznie" manewrować na wstecznym , ale przyzwyczaiłem się wygody, że w większości przypadków spoglądam tylko w kamerę i lusterka boczne. Temat tyczy się Civic'a IX Sport przedliftowego.
Jeżeli również Was to drażniło, to chętnie wysłucham jak rozwiązaliście tę sprawę
Z pozdrowieniami,
Tm.
Jeżeli również Was to drażniło, to chętnie wysłucham jak rozwiązaliście tę sprawę

Z pozdrowieniami,
Tm.
Comment