Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie gaśnica?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez wirtold Zobacz posta
    Ja podróżuję z gaśnicą zamocowaną z prawej strony bagażnika, zaraz za klapą, w tej takiej wnęce gdzie jest ściągana klapka schowka na pierdolety..
    W IX gen w wersji Lifestyle ta wnęka jest zabudowana subwooferem zestawu audio, więc wnęki nie ma
    Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Ja podróżuję z gaśnicą zamocowaną z prawej strony bagażnika, zaraz za klapą, w tej takiej wnęce gdzie jest ściągana klapka schowka na pierdolety. Jest przypięta tak jak na twoim zdjęciu to coś po lewej stronie
      Gdyby to było tak banalnie proste to na pewno gaśnica byłaby w tym miejscu, niestety w moim przypadku pasek nie pozwala na dość sztywne zamocowanie gaśnicy (w czasie jazdy po nie równościach lubi się przesuwać, stukać, pukać itp.)
      IMG_0663.JPG IMG_0662.JPG

nie wiem co to
      paskiem jest spięty płyn do spryskiwaczy, trafiłem na jakieś trefny egzemplarz z którego cieknie, więc musi stać

W każdym razie jest zawsze dostępna.
      Czy jest dostępna to wszystko zależy od okoliczności, u mnie wyjazd wakacyjny równa się z wypchanym bagażnikiem bo brzegi, lecz na co dzień podróżuję z pustym bagażnikiem, więc nie widzę żadnej różnicy w twoim sposobie mocowania gaśnicy od mojego, a stwierdzenia:
      "W tym miejscu? A jak gasisz palący się samochód przy załadowanym bagażniku?" zostaw dla siebie, bo przecież Hondy się nie palą

Comment

Witam. wykorzystałem podpowiedź Alwina, analogiczna torba we wskazanym miejscu zakupiona, gaśnica i trójkąt "ujarzmione". Jeszcze raz dzięki za podpowiedź

Comment

U mnie gaśnica zamocowana jest tak jak na zdjęciach zamieszczonych wyżej przez Alwina, dodatkowo za pasek wciskam trójkąt, dzięki temu mniej się wszystko trzęsie
          Honda Civic IX HB 1.8, Ford Focus MK4 ST

Comment

Working...
          X