Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Osłona przeciwsłoneczna pod szybę przednią

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Osłona przeciwsłoneczna pod szybę przednią

Witam
    Czy ktoś może ma pomysł, lub wiedzę, gdzie nabyć ALU matę pod przednią szybę. Wszystkie, które znalazłem są zbyt niskie (60 cm), a z moich wyliczeń wynika że potrzeba min 80 by zakryć te hektary szkła w sedanie.
    Auto garażuje pod chmurką, za trzy tygodnie wyjazd na urlop... trochę szkoda plastików, już o minimalnym komforcie termicznym nie wspomnę

Znalazłem takie większe 140*80, 140*100 w InterCarsie w przyzwoitej cenie z logo FC Barcelona lub Real Madryt..., ale aż trakim fanem futbolu nie jestem.
    Znalazłem też dedykowane do mojego modelu w USA za bagatela 40$ - tylko nie dosyłają

A sprawdzałeś pobliskie markety wszelkiej maści (REAL, E.Leclerc, etc.)?
    C I V I ɔ - It Drives You. Mój R18Z4.

Comment

Zamieszczone przez wildhedgehog89 Zobacz posta
      A sprawdzałeś pobliskie markety wszelkiej maści (REAL, E.Leclerc, etc.)?
      Sprawdzałem. Max rozmiar jaki znalazłem to 130*60 cm.

Comment

Dostaniesz każdy rozmiar na alledrogo np: 200 x 70 CM lub 150 x 70 cm https://allegro.pl/mata-zaluzja-role...215717568.html mata.jpg tak jak na zdjęciu można na zewnątrz albo uszami odwrotnie przytrzaśniesz i efekt spełni.
        Last edited by Gucio33; 20-05-2013, 20:41.

Comment

Takie owszem są...
          Mi zależy jednak na takiej do wnętrza auta (co by można w tym wypadku zastosować), ale jest za wąska. Przy szerokości szyby ok 90 parę cm, to jak mierzyłem, min. 80 cm. Optymalnie byłoby:
          130-150 x 80-90 - coś w tych granicach

Może się głupio uparłem ale..., powiem tak, skłonny jestem wydać 40$ na dedykowane akcesoria (lub inne ale dobre i pasujące) niż potem ma mi to leżeć gdzieś w komórce i zajmować miejsce.
          Last edited by krzil; 20-05-2013, 20:06.

Comment

Krzil, nie rozczulaj się nad byle matą. Ja kupiłem za parę zeta w Tesco i miałem ją w poprzednim większym aucie i się sprawdzała. W tym też będzie.

Comment

Working...
            X