Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak założyć pokrowce

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jak założyć pokrowce

Cześć,
    mam problem z założeniem pokrowców w civicu, właściwie to nie wiem jak się za to w ogóle zabrać. Znalazłem jakiś poradnikhttps://www.autopokrowiec.pl/nowe-po...ivic-ix-sedan/ jednak niewiele mi pomaga. Miał ktoś podobne doświadczenia, i jest w stanie pomoc mi to założyć?

A czy Twoje fotele mają Side Airbagi? Jeśli tak a tak właśnie jest to jak się to ma do założenia pokrowca (czy są do tego przystosowane)?
    Last edited by Gość; 05-05-2013, 16:18.

Comment

Zamieszczone przez Joe_79 Zobacz posta
      A czy Twoje fotele mają Side Airbagi? Jeśli tak a tak właśnie jest to jak się to ma do założenia pokrowca (czy są do tego przystosowane)?
      Są przystosowane.

Comment

W takim razie spoko. Jedyne co Ci mogę podpowiedzieć to o montażu na tylnym siedzisku. Aby je zdemontować należy zwolnić dwa zaczepy znajdujące się miedzy nogami osób siedzących z tyłu oraz jedną śrubkę, która trzyma siedzisko gdzieś po środku w tylnej części siedziska. Co do reszty dojście raczej jest. Natomiast ja osobiście nie zakładał bym pokrowców, szkoda dłubaniny a poza tym zawsze można uprać no i masz oryginalny stan wnętrza. No ale to już osobista sprawa.
        Last edited by Gość; 05-05-2013, 21:20.

Comment

Working...
        X