Coś nowego znalezione w sieci https://www.motofakty.pl/artykul/hon...aero-pack.html
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Civic z pakietem Aero Pack
Collapse
X
-
............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
-
Jeśli ktoś miał mieć okazje w rekach czasopismo Motor nr 5/2013 jest zapowiedź Hondy Civic Type R na 2015 z turbiną wyróżnikiem ma być duży tylny spoiler jak na wcześniejszym linku.
2015-Honda-Civic-Type-R-1-262819.jpgLast edited by Gucio33; 10-02-2013, 13:24.
Comment
-
No nie stresuj mnie, ja liczę na Rkę w 2014... Ale Rka też ma dupsko zmniejszone "dyfuzorem"............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Na Rkę niestety jeszcze nigdy żadnej promocji nie było. Ja liczę na może 100-110, no 120 tysi, ale zobaczymy. 130 za Rkę też bym nie dał. A najlepiej jakby był doładowany "cywil" 5D czy Type-S 1.6 turbo 160-180KM za 80-90 tysi z faceliftem tego koszmarkowatego tyłu auta - mój ideał. Ale na razie nie zanosi się.............................C I V I C
.
.
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaNa Rkę niestety jeszcze nigdy żadnej promocji nie było. Ja liczę na może 100-110, no 120 tysi, ale zobaczymy. 130 za Rkę też bym nie dał. A najlepiej jakby był doładowany "cywil" 5D czy Type-S 1.6 turbo 160-180KM za 80-90 tysi z faceliftem tego koszmarkowatego tyłu auta - mój ideał. Ale na razie nie zanosi się.
Comment
-
SUV? Po co mi cięższe, wolniejsze, więcej palące, o gorszych właściwościach jezdnych, niekoniecznie przestrzenniejsze w środku i nieadekwatnie droższe w zakupie i utrzymaniu auto którego jedyną zaletą jest podjechanie na wyższy krawężnik (a i to nie zawsze bezpiecznie przy niskoprofilowych oponach)? Jeszcze ta wysoka pozycja za kierownicą jak w autobusie... Przymiotnik "lepsze" jest dla mnie niezbyt na miejscu. Nie zamieniłbym, choćby mi dopłacali. Byłem na kilku jazdach próbnych SUVami - CR-V, RAV4, CX-5. Po przesiadce z powrotem do Civica czułem się o niebo lepiej. Rozumiem jeszcze Grand Vitarę czy Forestera, które co prawda przy Civicu poruszają się z gracją traktora, ale jak ktoś musi jeździć w teren albo mieszka w górkach to mają swoje zalety. Ale ta reszta bulwarówek...Last edited by Alix; 12-02-2013, 07:22.............................C I V I C
.
.
Comment
-
Zamieszczone przez arkan Zobacz postaA co do tyłu Civica IX, to mnie się podoba, taki wydatny tyłeczek. Lampy bardzo dobrze komponują się z linią auta. Jest wiele gorszych tyłków .CIVIC IX 1,8/142KM
Comment
-
Chyba dobre miejsce, zeby wrzucic cos co przez przypadek wpadlo mi dzisiaj w oko
Comment
Comment