Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Radio

Witam,

jakie radio polecacie, aby chodzily takie aplikacje jak google maps, youtube, jak rowniez zeby radio bylo dalej kompatybilne z kamera (tyl) i przyciski na kierownicy.
    Mam standardowe radio jak na zdjeciu ponizej.

Pozdrawiam

Screenshot_20221129_174333_Gallery.jpg
    Last edited by kg6934; 29-11-2022, 17:55.

Zamieszczone przez kg6934 Zobacz posta
    Witam,

jakie radio polecacie, aby chodzily takie aplikacje jak google maps, youtube, jak rowniez zeby radio bylo dalej kompatybilne z kamera (tyl) i przyciski na kierownicy.

Pozdrawiam

[ATTACH=CONFIG]61613[/ATTACH]
    Witam mam connecta bez plusa i zastanawiam sie czy warto kupic connecta z plusem bo ma nawigacje powiedz czy dobra ta orginalna navi

Comment

Zamieszczone przez klonoa4 Zobacz posta
      Trochę takie dublowanie wątku.. Przecież temat wymiany radia oem był już poruszony i udało się to z sukcesem wielu osobom tutaj na forum.. poczytaj poniższe wątki i wszystkiego się dowiesz. Generalnie wszystko działa z tego o co pytasz.

Cześć, Jako, że na forum nie znalazłem poradnika krok po kroku jak wymienić radio na 2DIN postanowiłem zrobić małą relację zdjęciową podczas wymiany. Będziemy potrzebować: - radio 2DIN - u mnie Pioneer DA-120 - ramke (konsole) pod 2DIN - trzeba uważać na przycisk awaryjnych, bo są z tego co zauwazylem 3 rodzaje: czerwony z rowkiem po lewej (przed 2014), czerwony z rowkiem po prawej (model 2014) oraz czarny z rowkiem po prawej (modele 2015). W zależności od przycisku wybieramy konkretną

Witam Mimo użycia forumowej szukajki nie znalazłem (może też tak szukam - czyli kiepsko:zawstydzony:) tematu gdzie miałbym konkretniejsze info co mogę zrobić z oryginalnym radiem. Posiadam radio z wyświetlaczem i jak pewnie wszyscy wiedzą siedzi w nim Android 4.0.4 czyli już prehistoria. Owszem udało mi się dzięki poradom z forum trochę w nim namieszać (jako tako Android Auto ruszył, ale tzw. salut na 3 palce mnie drażni), jednak to nie jest to i przymierzam się do pewnych zmian. Generalnie

Ten wątek zamykam, możesz pisać w/w wątkach.
      Moja łódka Civic..
      Mój "klekocik" Ceed..
      New... "Japończyk" e:Hev 2.0
      Coś na temat olejów..

Comment

Working...
      X