Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiana czasu na i-mid, po usunięciu connecta?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zmiana czasu na i-mid, po usunięciu connecta?

Domyślnie Pytanie
    Witam ,
    Zmieniłem wyświetlacz w hondzie civic 9. Nie mam wiec ustawień zegarka . Zmienił się czas na zimowy i zegarek wskazuje nieprawidłowa godzinę . Co zrobić by zegarek ustawić prawidłowo. Macie Państwo jakieś pomysły.
    Krzysztof

A jak go zmieniałeś, to jak był zegar ustawiany? Jeżeli sam zmieniałeś to ustaw tak samo jak podczas wymiany. A jeżeli ktoś Ci wymieniał to dzwoń do niego - powinien wiedzieć jak ustawiał czas.

Comment

Zegarek ustawiało się w za pomocą starego connecta . Teraz nowa stacja nie ma połączenia z górnym wyświetlaczem.

Comment

Ludzieeee!!!! Czy tu sa wrózki ??? Opisz chłopie dokładnie co wymieniłeś i dlaczego ...dokładnie . A potem pomyslimy co jest grane . Na poczatek zdejmij klemy na akumulatorze na chwilke ....zobaczymy co bedzie.

Comment

Chłopie ! A można jeszcze bardziej wyraźniej coś opisać ? Nie podobał mi się Connect i go wywaliłem .Kupiłem sobie inną stację. Ona nie ma kontaktu z zegarkiem . I tyle ...Jak w inny sposób ustawić zegarek na górnym wyświetlaczu .Proste pytanie. I nie trzeba być wróżką ,tylko czytać ze zrozumieniem.
          Z klemami to może być sposób...spróbuję .

Comment

Niestety nie masz opcji zmiany czasu na i-mid w ustawieniach.. w tej wersji auta aktualizacja robiła się automatycznie po przez connecta.
            Moja łódka Civic..
            Mój "klekocik" Ceed..
            New... "Japończyk" e:Hev 2.0
            Coś na temat olejów..

Comment

A gdzie Ty napisałes ze wymieniłes Connecta ? Bo cos nie zauważyłem? "Zmieniłem wyświetlacz w hondzie civic 9" Amen.

Comment

Zamieszczone przez krzysztof7651 Zobacz posta
                Domyślnie Pytanie
                Witam ,
                Zmieniłem wyświetlacz w hondzie civic 9. Nie mam wiec ustawień zegarka . Zmienił się czas na zimowy i zegarek wskazuje nieprawidłowa godzinę . Co zrobić by zegarek ustawić prawidłowo. Macie Państwo jakieś pomysły.
                Krzysztof
                Odloacz klemy i zobacz ktora godzina .jak bedzie np 1.00 to rozlacz klemy o tej godz i bedziesz mial ustawiony czas.

Comment

Dzięki ,klona4 , spróbuję...A najdziwniejsze ,teraz zauważyłem , że na górnym wyświetlaczu rozjechał się czas ;grafika zegarka wskazuje inny czas niż obok czas cyfrowy. Jak to możliwe ?

Comment

Jeszcze raz dzięki, KLONA4 , zadziałało . Trzeba było odłączyć nie o 24 a 1 . Wszystko jest ok. Temat zamknięty . Dziękuje wszystkim. Pozdrawiam

Comment

Working...
                    X