Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Włączajacy sie alarm...

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Włączajacy sie alarm...

witam,od jakiegos czasu zaczal mi sie wlaczac alarm. tak poprostu sam od siebie, wlacza sie,, jak mnie nie ma,np pod sklepem, sam ie wylaczy,a potem znow ie wlaczy .. i to nie zawsze, zalezy jak ma ochote :}
    autko sprawadzone ze szwajcarii,rocznik 2014 1,6 D .tutaj nie grzebane, wiec zakladam ze jest orginalny,
    czy ktos tak juz mial?
    jak do tego podejsc.. ktos cwiczyl taki temat juz?
    bede wdzieczny za informacje..

Wszystkie krańcówki na początek, zobacz czy każdy grzybek przy drzwiach gasi światło w kabinie. Następnie czujniki maska przód i tył klapa.

Do tego obowiązkowo peszle i ich przewody idące do tylnej klapy.

Jakiś czas temu wystąpiła u mnie usterka związana z kamerą cofania. Przy wrzuceniu biegu wstecznego nie pojawia się obraz z kamery cofania na wyświetlaczu. Samochód to wersja Elegance bez connecta. Dodam, że światło cofania działa i obraz z kamery jest przekazywany na wyświetlacz kiedy użyję trybu serwisowego, czyli wciśnięty przycisk Menu i 5 x Select. Nie wiem, co może być przyczyną. Jakiś przekaźnik, a może po prostu gdzieś poluzowała się jakaś wtyczka itp?

Comment

bardzo dziekuje :}

narazie rozpialem,,spsikalem kontaktem kostke (wypialem } do czujnika pod przednia klapa,, narazie cisza,,, oby :}

Comment

Working...
      X