Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wgranie języka polskiego do radia Civic IX

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• wgranie języka polskiego do radia Civic IX

czy moż ktoś wie gdzie można w okolicach lublina lub zamościa wgrać jezyk polski do radia civic x kanada

sam to zrobisz wystarczy ci Honda Hack

Comment

Hej, podbijam temat. Ogarnia ktoś jak zmienić język na desce rozdzilczej? Na tablecie już zmieniłem z pomocą HH, ale wiem że można jeszcze zmienić na desce. Ktoś coś?

Comment

Cześć,
        ogarnąłeś temat?
        czego Ci tam brakowało do pełnej zmiany?

Comment

Halo halo.......Panowie .....Mam civica 9 ....zwykłe radio , wszystko po angielskiemu ...chce polski ....czytałem o tym programie HH...Pisza ze od 10 dopiero działa? To jak to się ma z 9 i czy zadziała na zwykłe radio? Czego nie rozumiem i o co chodzi . Proszę o porady ....Dziękuję i pozdrawiam.

Comment

Witam
            Jestem tu nowy. Kupiłem właśnie IX z 2013 roku i niestety brak w niej polskiego jezyka. Dajcie znać jak można wgrać dodatkowy język albo zaktualizować system?
            Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi.

Comment

Zamieszczone przez Arkadiusz_2024 Zobacz posta
              Witam
              Jestem tu nowy. Kupiłem właśnie IX z 2013 roku i niestety brak w niej polskiego jezyka. Dajcie znać jak można wgrać dodatkowy język albo zaktualizować system?
              Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi.
              Bo to nie jest 2013 tylko 2012r.
              Założę się,że w VINie jest CU jeśli to jest hatch 5d
              i-MID w tych rocznikach był okrojony i nie było m.in języka polskiego, obecnie nie spotkałem się z tym,żeby ktoś to dograł

Comment

Rok modelowy 2014 dostał dopiero język polski.

Tzw mały lift :

Hej, Widziałem kilka pytań na forum dotyczących rzeczy/funkcjonalności na których Honda postanowiła przyoszczędzić w poszczególnych latach modelowych dla Civica. Postanowiłem więc zrobić małe podsumowanie. Od początku produkcji modelu w porównaniu do VIII-gena: 1. W przypadku silnika 1.8 (hatchback i Tourer) plastikowa pokrywa silnika została pomniejszona, pozbawiono jej napisu i-VTEC, cewki zapłonowe są teraz odsłonięte; R18A2:31615

Comment

Zamieszczone przez slepak Zobacz posta
                  Rok modelowy 2014 dostał dopiero język polski.

Tzw mały lift :

https://www.civicforum.pl/showthread...229#post320229
                  Nie masz racji,
                  Mam rocznik 2013 wersja lifestyle 5d
                  W VINie mam DU czyli wypisz wymaluj 2013 i jest pełne menu w języku polskim
                  Poprzednie dwa również 2013 i też miały menu w języku polskim

Comment

Jakie radio napisz proszę.
                    Bo w navi Premium z roku 2013 nie miałem języka Polskiego.

Comment

Ja mam radio Premium sound system i do tego wątku właśnie rozgrywa się pytanie
                      Nie o język w nawigacji tylko o i-MID ten obok prędkościomierza,

Comment

To wersja z navi pss i iMid jak i same Radio nie miało Polskiego języka.

W Turasie z roku 2014 już było po Polsku.

Comment

Dziwne, bo każdy dotychczasowy mój Civic IX miał język PL do wyboru
                          Tylko warunek musiał być taki że modelowy musiał być 2013 a nie wg. rejestracji ktoś ma przecież 2013 a rzeczywiście modelowy 2012 i tam tego języka nie było. Pokręcone, ale rzeczywiście tak jest. Dlatego zawsze wspominam jakie litery widnieją w numerze VIN. Wtedy najłatwiej to zweryfikować.
                          Tourer to wiadomo,że będzie miał bo wychodził od rocznika modelowego 2014 czyli EU

Comment

To ja wiem, podobnie jak daty produkcji samochodów z zachodu, taka sama sytuacja.

Jedynym sensownym wytłumaczeniem jest aktualizacja oprogramowania, którą jedne modele z 2013 mają zrobione, inne nie.

Comment

Working...
                            X