czy moż ktoś wie gdzie można w okolicach lublina lub zamościa wgrać jezyk polski do radia civic x kanada
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wgranie języka polskiego do radia Civic IX
Collapse
X
-
Halo halo.......Panowie .....Mam civica 9 ....zwykłe radio , wszystko po angielskiemu ...chce polski ....czytałem o tym programie HH...Pisza ze od 10 dopiero działa? To jak to się ma z 9 i czy zadziała na zwykłe radio? Czego nie rozumiem i o co chodzi . Proszę o porady ....Dziękuję i pozdrawiam.
Comment
-
Zamieszczone przez Arkadiusz_2024 Zobacz postaWitam
Jestem tu nowy. Kupiłem właśnie IX z 2013 roku i niestety brak w niej polskiego jezyka. Dajcie znać jak można wgrać dodatkowy język albo zaktualizować system?
Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi.
Założę się,że w VINie jest CU jeśli to jest hatch 5d
i-MID w tych rocznikach był okrojony i nie było m.in języka polskiego, obecnie nie spotkałem się z tym,żeby ktoś to dograł
Comment
-
Rok modelowy 2014 dostał dopiero język polski.
Tzw mały lift :
Hej, Widziałem kilka pytań na forum dotyczących rzeczy/funkcjonalności na których Honda postanowiła przyoszczędzić w poszczególnych latach modelowych dla Civica. Postanowiłem więc zrobić małe podsumowanie. Od początku produkcji modelu w porównaniu do VIII-gena: 1. W przypadku silnika 1.8 (hatchback i Tourer) plastikowa pokrywa silnika została pomniejszona, pozbawiono jej napisu i-VTEC, cewki zapłonowe są teraz odsłonięte; R18A2:31615
Comment
-
Zamieszczone przez slepak Zobacz postaRok modelowy 2014 dostał dopiero język polski.
Tzw mały lift :
https://www.civicforum.pl/showthread...229#post320229
Mam rocznik 2013 wersja lifestyle 5d
W VINie mam DU czyli wypisz wymaluj 2013 i jest pełne menu w języku polskim
Poprzednie dwa również 2013 i też miały menu w języku polskim
Comment
-
Dziwne, bo każdy dotychczasowy mój Civic IX miał język PL do wyboru
Tylko warunek musiał być taki że modelowy musiał być 2013 a nie wg. rejestracji ktoś ma przecież 2013 a rzeczywiście modelowy 2012 i tam tego języka nie było. Pokręcone, ale rzeczywiście tak jest. Dlatego zawsze wspominam jakie litery widnieją w numerze VIN. Wtedy najłatwiej to zweryfikować.
Tourer to wiadomo,że będzie miał bo wychodził od rocznika modelowego 2014 czyli EU
Comment
Comment