Sprawdziłem wszystko, dosłownie wszystko... prawdopodobnie to jednak wina zamontowanego haka, który odłącza przeciwmgielne na zderzaku a daje na przyczepę. Podobno można to jakoś przełączyć ale nie mam pojęcia jak to zrobić.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
brak obrazu z kamery cofania na wstecznym
Collapse
X
-
Przełącza się to automatycznie gdy wepnie się we wtyczkę haka.
Czyli wniosek z tego taki że problemem pewnie jest zalana / zgniła wtyczka od haka. Po podłączeniu np przyczepy wszystko działa?? Kolejna sprawa Adaptera nie masz z 13/7 " 7/13 wpiętego?
Hak oryginał z dedydokowana wiązka wpięta w lampy czy wiązka uniwersalna na szybko złączki / lutowanie połączona?
Jak tak to szukasz przewodu przed lampą połączonego (wpiętego) w kabel od mgielnego lub jakiś modułów od haka.
Jak wiązka 13 pin OEM dedydokowana to jest na bezpecznikach wszystko :
Civic Kombi IX, HAK oryginalny Bosal zakładany w ASO. Wszystko działało aż miło, żadnych problemów. Wczoraj miałem problem z żarówkami w bagażniku rowerowym, Lewy stop i pozycja działał, prawa pozycja także, ale brak PRAWEGO stopu. Zacząłem zmieniać żarówki, kombinować na włączonych światłach i jakie było moje zdziwienie że mimo włożenia nowych żarówek dwuwłokowych nie mam teraz stopu całkiem w bagażniku rowerowym, byłem pewny że to wina bagażnika, więc podłączyłem przyczepę na 100%Last edited by slepak; 09-10-2022, 19:20.
Comment
Comment