Panowie gdzieś w internetach widziałem opcję włączenia linii pomocniczych tzn w momencie skręcania kół linie są ruchome. Nie mogę znaleźć nigdzie tej pocji
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kamera cofania i linie pomocnicze
Collapse
X
-
-
niestety
Zamieszczone przez PiotrekM. Zobacz posta
Niestety nie - ponieważ mam fabryczne radio i w nim nie mogę znaleźć tej funkcji - film widziałem ale dzieki za pomoc
Comment
-
Zamieszczone przez Kris1975 Zobacz postaNiestety nie - ponieważ mam fabryczne radio i w nim nie mogę znaleźć tej funkcji - film widziałem ale dzieki za pomoc
12.jpg
Jeśli masz taki zestaw czyli bez connecta, to z tego co się orientuje, to nie masz opcji zmiany linii stałych na dynamiczne. Funkcja ta występuje w wersjach mających w wyposażeniu connecta. Również IO wskazuje na to, ponieważ nie ma żadnej informacji na temat możliwości włączenia linii dynamicznych w wersjach bez connecta.
Clipboard01.jpg
Comment
-
Tak zgadza się - dokładnie takie. Wchodziłem w menu szukałem ale nigdzie nie znalazłem.
Piotr w takim razie jeszcze zapytam - planuję zmienić, żonie radio. Kupiłem już ramkę. Teraz zastanawiam się nad radiem
Znalazłem takie - jakaś chińszczyzna z Androidem - ponoć się sprawdza.
oryginał od IX
i oryginał od VIII
Zobacz radio 08a402n6400 na Allegro Lokalnie - Wiele ofert, ogłoszeń i licytacji w jednym miejscu. Radość zakupów i 100% bezpieczeństwa dla każdej transakcji. Sprawdź Teraz!
może orientujesz się - polecisz w który warto zainwestować - i czy okablowanie które posiadam będzie pasowało?
Comment
-
Zamieszczone przez Kris1975 Zobacz postamoże orientujesz się - polecisz w który warto zainwestować - i czy okablowanie które posiadam będzie pasowało?
https://www.civicforum.pl/showthread...ighlight=radio
Na pewno Ci to pomoże. Parę osób na forum wymieniało już radia, więc może oni również pomogą w razie pytań
Comment
Comment