Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy w ustawieniach licznika jest stoper tak jak w 8 ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czy w ustawieniach licznika jest stoper tak jak w 8 ?

Witam . W 8 była taka fajna funkcja stopera . Tzn . Od właczenia silnika do zgaszenia zamiast przebiegu był odliczany czas. Nie moge tego znaleźć w ustawieniach . Koledzy podpowiedzcie czy takie cos jest czy nie ma?
    Pozdrawiam . J

Tak jest. Ikonka zegarka. Jest to czas pracy silnika od włączenia do wyłączenia silnika.

Comment

A czym i gdzie sie to włącza? Bo ja nie moge znalźć?

Comment

Nie masz instrukcji do auta?
        Profil też popraw, bo np. pierwsze roczniki IX Polskiego języka nie mają i uboższe menu.

To wszystko było już omawiane, łącznie tematy z językiem Polskim itd.

Proszę:

Comment

Nie mam menu po polsku, mam pierwsze roczniki tzn 2012 . Nie mam wielu funkcji w menu i strasznie mnie to irytuje . Pisałem czy ma ktos aktualizacje do tego Mida czy jak tam to sie nazywa ....i cisza . Dzoniłem do Hondy....dramat ..nic nie iwedzą nic nie umieja itp. Żenada ..byle sprzedac i niech sie klient buja . Szukam jakiegos ogarnietego goscia co mi to ogarnie . Nie wiem moze interfejsem do Hondy- HDS...moze cos innego to złapie ? Oczywiscie nie zadnymi Elmami bo to jest dla dzieci .Wiem ze sa ludzie którzy takie cuda robia i nie jest to tani gips ..ale ...cos za cos ...

Comment

Rozumiem Ciebie, z drugiej strony nawet późniejsze menu jest i tak ubogie. Pytanie czy takie kombinacje i wydawanie kapusty ma w ogóle sens, dojdzie Ci stoper, Polskie menu, jak pamiętam jeszcze opcja odryglowania drzwi wszystkich drzwi naraz lub pojedynczo i tapety.

Comment

Working...
            X