Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymiana lusterka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wymiana lusterka

Cześć.
    Potrzebuję wymienić lusterko w Civicu 2012r. 1.4 SE. Nie znam się na tym, ale bez hejtu Mieszkam w UK i nigdzie nie mogę znaleźć lusterka w moim kolorze (poza ASO, gdzie krzyczą sobie 250GBP bez robocizny). Znalazłem piękne lusterka w Polsce, tylko że są z kostką na 9 pinów. U mnie jest 7 kabelków (nie zdejmowałem boczku żeby dostać się do kostki, bo szczerze nie mam na to warunków w tym momencie, nie mówiąc o deszczu) Generalnie pytanie jest takie czy to lusterko z Polski, które notabene jest z "anglika" zda egzamin? Widziałem lusterka 7 pin w różnych kolorach tęczy, ale nie w takim jak potrzebuję i w sumie ta kostka wygląda tak samo jak ta ze zdjęć 9-pinowych kostek, tylko ma mniej kabelków. Proszę o pomoc. Mogę podać nr VIN jeśli to coś da w ustaleniu czy jest sens inwestować w to lustro z kostką 9PIN.

W tym przypadku liczbą pinów bym się nie przejmował. Kostki są identyczne, natomiast Twoje lusterka w porównaniu do tych 9 pinowych nie posiadają funkcji elektrycznego składania, stąd różnica w kablach, Ty masz ich mniej. Możesz zakładać lusterka z większą ilością pinów, poprostu nie będzie działać dana funkcja, czyli elektryczne składanie. Jeżeli Twoja obudowa jest cała, to też możesz kupić lusterko w innym kolorze i przełożyć potem obudowę. Gdzieś tu na forum znajdziesz też instrukcje jak zdemontować lusterka, jakbyś miał z tym problem
    Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

Dziękuję Ci bardzo! W takim razie zamawiam! Dzieki jeszcze raz i dobrego dnia!

Comment

Working...
      X