Naszła mnie taka myśl aby dołożyć składanie lusterek. Mam wersję comfort przed lift. Czy oprócz całych lusterek i panelu potrzebuje jakiegoś modułu?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Składanie lusterek
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Dbravo Zobacz postaNaszła mnie taka myśl aby dołożyć składanie lusterek. Mam wersję comfort przed lift. Czy oprócz całych lusterek i panelu potrzebuje jakiegoś modułu?Nie musisz też kupować lusterek pod kolor, ponieważ możesz zamienić obudowę od obecnych. Ważne jest, aby nowe lusterka, które kupisz miały 9 pinów.
-
W sumie tez gdyby sie dało, to chętnie bym pogrzebał w ustawieniach aby lusterka składały sie same po zamknięciu drzwi kierowcy. Tak samo jak sie same otwierają po otwarciu drzwi kierowcy...Nie chce mi sie nie raz z tym bawići tylko pykam pilotem na kłódkę a lusterka zostają otwarte...
Last edited by bravossi; 22-12-2020, 09:18.
Comment
-
Zamieszczone przez bravossi Zobacz postaW sumie tez gdyby sie dało, to chętnie bym pogrzebał w ustawieniach aby lusterka składały sie po zamknięciu drzwi kierowcy. Tak samo jak sie otwierają po otwarciu drzwi kierowcy...Nie chce mi sie nie raz z tym bawići tylko pykam pilotem na kłódkę a lusterka zostają otwarte...
Comment
-
To jest do zrobienia... Musiałbyś skombinować moduł, który podaje napięcia na składanie lusterek przez określony czas po zaryglowaniu drzwi alarmem i potem otwiera przy odryglowaniu drzwi.
Znalazłem na stronie Trafo składanie lusterek aut_skladanie_lusterek, ale nie znalazłem tego modułu.
Comment
-
Zamieszczone przez Kopy Zobacz postaMyślałem, o ustawieniach w komputerze.
Comment
Comment