Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Garmin - wersja map

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Garmin - wersja map

Witam
    Jaka jest najnowsza dostępna wersja map Garmin na Honda Connect?

Zamieszczone przez Berto Zobacz posta
    Witam
    Jaka jest najnowsza dostępna wersja map Garmin na Honda Connect?
    I co? Nikt koledze nie odpowie? Sam jestem ciekaw.

Comment

Zamieszczone przez adamus10 Zobacz posta
      I co? Nikt koledze nie odpowie? Sam jestem ciekaw.
      Najlepiej skontaktować się z ASO. Ja aktualizowałem mapy jakoś w grudniu zeszłego roku i mam następującą wersję:

received_1832900130191256.jpg

Pewnie jest już coś nowszego, chociaż różnie to bywa.
      Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

Dzięki za odpowiedź.
        Ja mam wersja oprogramowania 3.30 i mapy europy 2020.0 - myślałem, że może komuś wyskoczyła już aktualizacja 2021.

Comment

Zamieszczone przez Berto Zobacz posta
          Dzięki za odpowiedź.
          Ja mam wersja oprogramowania 3.30 i mapy europy 2020.0 - myślałem, że może komuś wyskoczyła już aktualizacja 2021.
          Dziś chciałem zaktualizować mapy i system pokazał, że mam aktualne, więc jak na razie nie ma nic nowszego.

Comment

Do X jest 2021.10 ale to chyba ten sam system. W dziale X jest opisane.

Comment

Pojawiła się nowa aktualizacja map 2021.0

Garmin.jpg

Comment

Hej
                A udało Ci się pobrać, bo mi wyskakuje błąd że podczas instalowania aktualizacji wystąpił błąd.

Comment

Zamieszczone przez kecaj68 Zobacz posta
                  Hej
                  A udało Ci się pobrać, bo mi wyskakuje błąd że podczas instalowania aktualizacji wystąpił błąd.
                  Spróbuj jeszcze raz, u mnie poszło bez problemu

Garmin 2.jpg

Garmin 3.jpg

Comment

Próbowałem kilka razy i za każdym ten sam błąd.Już nawet robiłem ustawienia fabryczne

Comment

Zamieszczone przez kecaj68 Zobacz posta
                      Próbowałem kilka razy i za każdym ten sam błąd.Już nawet robiłem ustawienia fabryczne
                      A że tak głupio zapytam: Masz jeszcze ważną subskrypcję?
                      Ja mam identyczny objaw jak Twój, ale wiem, że 5 lat od zakupu minęło we wrześniu, więc podejrzewam, że o to chodzi (a sprawdzałem z czystej ciekawości). GarminExpress nie wyświetla już u mnie informacji "Data ważności obsługi map" jak to widać u Kolegi PiotrekM.
                      Trochę dziwne, że w ogóle pobiera pliki z serwera a wywala się dopiero przy instalacji. Fantazja programistów jednak nie zna granic, mogli zaimplementować sprawdzanie licencji akurat na tym etapie.

Comment

Hej
                        Sorry ale Miałeś rację że ona skończyła rocznikowo 5 lat ale zakup był 2016r
                        Dzięki

Comment

Sorry, i'm italian and i must write in (bad) english .
                          Can you check your pendrive and Connect for gmasup1.img (OEM CN Europe NTU 2021 ALL South map)? In my civic 9th and crv Garmin Express download entire europe map (norh and south) but does not write on pendrive south map, resulting in only north europe loaded on car. This issue occurs on 3 different pc and pendrive. I was luckily able to manually upload 2021.0 original South Europe map on Connect, but seem to be a garmin server problem.
                          If necessary i can post my manual upload procedure

Comment

Hi I'm intrested in your manual upgrade procedure for map to Garmin in Honda Connect. I have a problem with upgrade after 5 years. My Honda is from 2017 year...

Comment

Working...
                            X