Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odtwarzanie muzyki przez USB (radio fabryczne)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Odtwarzanie muzyki przez USB (radio fabryczne)

Witam,
    Mam pytanie od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy Civic IX generacji z 2015 roku, dziś pojawił się problem z odtwarzaniem muzyki przez USB. Wyświetla mi się komunikat „brak piosenek”. Nigdy wcześniej nie miałem takiej sytuacji, muzyka z BT działa bez problemu. Telefon który jest podłączony to iPhone 11 (nie wiem czy ma to jakieś znaczenie) i przez ostatni rok działało wszystko z niego bez zastrzeżeń. Czy ktoś może mi coś poradzić lub miał podobny problem? Zmieniałem już kable, nic to nie dało. W załączniku wstawiam zdjęcie dla ułatwienia. Z góry bardzo dziękuje za pomoc
    Załączone pliki

Witam,
    u mnie parę dni temu wystąpił podobny problem, ale z odtwarzaniem muzyki z pendrive USB w postaci plików mp3. Próbowałem różnych opcji i jedyne co pomogło, to restart audio czyli przytrzymanie wyłącznika przez kilka sekund. Przy czym ja mam connect+, więc jeżeli Ty masz zwykłe radio to musisz się zorientować czy też da się go jakoś "zrestartować".

Pzdr - Artur S.

Comment

trzeba mieć dostęp do iMusic i wtedy wszystko działa. jak nie masz wykupionego iMusic to iPhone blokuje i nie przesyła danych

Comment

Working...
      X