Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Passenger Airbag - bialy napis

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Passenger Airbag - bialy napis

swieci sie caly czas ten napis - Passenger Airbag bialy kolor wydawalo mi sie ze kedys gasl po paru sekundach od uruchomienia auta
    Załączone pliki

Gaśnie ale pomarańczowa Ikona z poduszkami. Napis świadczy o tym iż poduszka pasażera jest aktywna..
    Last edited by hondamanone; 07-09-2020, 18:01.

Comment

Tak jak kolega wyżej napisał, jest to normalne i świadczy o tym, że masz aktywną poduszkę powietrzną pasażera. Osobiście widziałem jak był zamontowany jakiś system wagowy na siedzeniu pasażera, waga poniżej chyba 35 kg wyłączała poduszkę i można było wozić dziecko w foteliku i ten napis gasł, nie pytałem wtedy o szczegóły. Ale to pewnie albo za dopłatą albo jakaś przeróbka siedzenia.
      sigpic HONDA - The Power of Dreams

Comment

Wyłączyć poduszkę pasażera, by wozić dziecko z przodu, można kluczykiem. Po otwarciu drzwi od strony pasażera z przodu, z boku deski jest otwór w który wkłada się kluczyk i się go przekręca.

Comment

Tak można wyłączyć, to wiedziałem. Tylko ja napisałem, że widziałem taki system wagowy osobiście więc bardziej chyba to z lenistwa było zainstalowane bo wyłączenie poduszki to kilka sekund trwa.
          sigpic HONDA - The Power of Dreams

Comment

A to ciekawe.
            Pamiętam że taki system był np. w A Klasie z 2003 roku, którą jakiś czas jeździłem ale trzeba było mieć oryginalny fotelik Mercedesa.

Comment

A u mnie gaśnie też ta biały napis!
              Wczoraj zauważyłem, że jak włączą się światła mijania, to ten napis gaśnie, świeci on cały czas na dziennych...

Comment

Working...
              X