Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamontowanie Start Stop Engine Civic 2012

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamontowanie Start Stop Engine Civic 2012

Witam wszystkich.
    Nurtuje mnie jedna sprawa.
    Posiadam Civic z 2012r. Nie posiadam fabrycznie systemu Stop Start Engine ale mam na nie zaślepione miejsce po prawe stronie od kierownicy.

Jak wygląda kwestia montowania tego systemu na własną rękę, czy jest to możliwy?, Czy potrzeba pozmieniać coś w komputerze?

Ktoś przerabiał już podobny temat i może podzielić się swoimi doświadczeniami?

Jesteś przekonany że chcesz montować System SS? Więcej z nim problemów niż pożytku (także eco). Koledzy montują układy odłączające na stałe SS.

Comment

Chłopie coesz się że tego nie masz ja mam na stałe nawiew na przednią szybę bo wtedy to cholerstwo nie działa [emoji3]

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Comment

Em, wszystko w temacie. Proszę zamknąć temat

Comment

Może go po prostu usunę? Bo naprawdę nie widzę sensu dokładania tego ustrojstwa jak i trzymania tego tematu.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Najwyżej kup tylko przycisk SS żeby łyso nie było i ciesz się autem bez ekoterroru

Comment

A koledze nie chodzi przypadkiem o przycisk uruchamiania silnika "Start Engine" zamiast kręcenia kluczykiem( jak w systemach bezkluczykowych)? Jak kolegę drażni ta zaślepka to można wkleić przycisk jako imitacje, a w którymś z odcinków "101 napraw" Duda pokazał jak zamontować taki system. U mnie w miejsce po zaślepce
              po prawej stronie kierownicy wstawiłem kontrolkę lpg. Nie jestem pewien, ale chyba ktoś z forum już taki system z przyciskiem wstawiał.

Comment

U nas na forum też już pojawił się opis jak zamontować przycisk z VIII generacji Dodanie przycisku "Start Engine" do Civic IX 1/3

Comment

W sklepach typu AGRO są startery do URSUS C330/360 , przepraszam nie wytrzymałem.

Comment

Zamieszczone przez Krzychup Zobacz posta
                    U nas na forum też już pojawił się opis jak zamontować przycisk z VIII generacji Dodanie przycisku "Start Engine" do Civic IX 1/3
                    Dziękuje

Comment

Working...
                    X