Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Jestem tu nowy więc w razie jakiś uwag bądź błędów, popełnianych przez moją osobę proszę o rady i wyrozumiałość. Mam mały problem - tak szukałem na forum, odpowiedzi nie znalazłem - a jeżeli jednak jest to przepraszam, poprawie się. Moje autko to Civic IX Sedan 2012r, przed liftem. Autko zakupione dokładnie 2 lata temu. Nie wiem jak i kiedy to się stało ale od pewnego momentu, podczas otwierania drzwi nie świeci się wewnętrzne oświetlenie samochodu oraz oświetlenie nóg. Świeca się za to doświetlenia drogi w drzwiach. Sprawdziłęm żarówki we wnętrzu - wszystkie wyglądają OK. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki są ok. Czy drodzy koledzy (i koleżanki) są w stanie mnie nakierować jak usunąć przyczynę tego stanu? Pozdrawiam serdecznie
99,99% tematów to problemy. Jest kategoryczny zakaz pisania w tytule słów "pomocy" i "problem". Sabotujesz nam wyszukiwarkę. Temat ma zawierać esencję problemu. Treść zmieniam.

99,99% tematów to problemy. Jest kategoryczny zakaz pisania w tytule słów "pomocy" i "problem". Sabotujesz nam wyszukiwarkę. Temat ma zawierać esencję problemu. Treść zmieniam.
Comment