Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nie świeci się wewnętrzne oświetlenie samochodu oraz oświetlenie nóg

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• nie świeci się wewnętrzne oświetlenie samochodu oraz oświetlenie nóg

Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Jestem tu nowy więc w razie jakiś uwag bądź błędów, popełnianych przez moją osobę proszę o rady i wyrozumiałość. Mam mały problem - tak szukałem na forum, odpowiedzi nie znalazłem - a jeżeli jednak jest to przepraszam, poprawie się. Moje autko to Civic IX Sedan 2012r, przed liftem. Autko zakupione dokładnie 2 lata temu. Nie wiem jak i kiedy to się stało ale od pewnego momentu, podczas otwierania drzwi nie świeci się wewnętrzne oświetlenie samochodu oraz oświetlenie nóg. Świeca się za to doświetlenia drogi w drzwiach. Sprawdziłęm żarówki we wnętrzu - wszystkie wyglądają OK. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki są ok. Czy drodzy koledzy (i koleżanki) są w stanie mnie nakierować jak usunąć przyczynę tego stanu? Pozdrawiam serdecznie

99,99% tematów to problemy. Jest kategoryczny zakaz pisania w tytule słów "pomocy" i "problem". Sabotujesz nam wyszukiwarkę. Temat ma zawierać esencję problemu. Treść zmieniam.
    Last edited by rambo7; 23-09-2019, 14:35. Powód: Regulamin pkt 5.

wyszukiwarka tematów podpowiada mi tak: (jak bym wpisał "problem" to na pewno nie znajdzie tych tematów, a wpisałem "oświetlenie")
    jest podobny temat: Oświetlenie wewnętrzne

tutaj:
    Oświetlenie wnętrza przy otwartych drzwiach

i tutaj:
    Oświetlenie w drzwiach

coś się z tego nadaje? poczytaj.
    Last edited by rambo7; 23-09-2019, 14:46.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Dziękuję za zainteresowanie tematem. Właśnie u mnie jest ta dziwna sytuacja że jak nie ma kluczyka w stacyjce to otwierajac drzwi nie zaswieca sie nic z oswielnenia wewnętrznego, z wyjątkiem oświetlenia w drzwiach. Ręcznie mogę tylko włączyć oświetlenie nad głowami z przodu. Lampa nad głowami pasażerów dziala tylko z kluczykiem w środku. Bez kluczyka obojętnie w jakim położeniu ustawie włącznik to nie świeci. Moje pytanko czy może gdzieś przez przypadek w menu coś wyłaczyłem?

Comment

Working...
      X