Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio 2DIN

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Radio 2DIN

Czesc,
    U mnie w rodzinie ostatnio kupili auto z Android Auto. I tak sobie pomyslalem czy nie wymienic oryginalnej stacji na cos z ta funkcja. Mam Civica z 2016 z tym nieszczesnym androidem. Czy ktos probowal zamontowac np cos takiego ??

Ja wiem ze to nie jest na androidzie i nie da sie dowolnie instalowac aplikacji. Ale radio ma Android auto i wyglada ze dziala bardzo szybko.
    Ew jakies inne propozycje?
    Piotr

Poczytaj ten temat: Honda-Civic-IX-gen-Wymiana-radia-na-2DIN-poradnik-krok-po-kroku

Comment

Sam rozmyślam o takim radiu. Problem polega na kompatybilnością ze standardowym osprzętem Hondy (mikrofon, gniazdo USB, przyciski na kierownicy itp.). Najlepszym rozwiązaniem jest tego typu system: LINK bo jest w 100% kompatybilny. W komplecie dostajesz wszelkie potrzebne elementy (przejściówki i do mocowania) i wszystko działa: hondowskie USB, przełączniki na kierownicy, mikrofon, widok z kamery itd. Kolega z tego forum przesłał mi rozbudowaną relację z działania takiego systemu i jest naprawdę super! Natomiast niestety te systemy są tylko w ramce sprzed liftu - bez srebrnej obwódki nawiewów powietrza i z czerwonym przyciskiem świateł awaryjnych.
      Last edited by martinii; 01-10-2018, 15:00.

Comment

mozesz cos wiecej napisac bo jestem na kupnie tego zestawu wlasnie
        4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
        Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Zagadaj do użytkownika Vantage on przesłał mi sporo filmów z działania tego systemu, ale prosił abym nie udostępniał tego dalej... Generalnie wychodzi super: cały hardware działa a do radia można wgrać dowolną aplikację ze sklepu Play!

Comment

Jak bedziesz mial u siebie zamontowane to mozesz cos wrzucic na forum. Sam chetnie zobaczylbym jak to smiga i jak pasuje do deski

Comment

Working...
            X