Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Montaż czujników parkowania - dylemat

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Demontaż zderzaka ułatwia wiercenie dziur, Honda oznaczyła miejsca montażu czujników.

Comment

Ściąganie zderzaka nie jest trudne. Poza wspomnianymi powyżej punktami do nawiercania otworów nie wyobrażam sobie jak poprowadzić kable do wnętrza.

Comment

Podłącze się pod temat. Czy ktoś się orientuje czy wiązki do oryginalnych czujnikow parkowania są uniwersalne czy przypisane do modelu? Mam Civic'a 2013 i chciałbym dołożyć org. czujniki, chcę korzystać z Imid. Zakup samych czynników to nie problem, ale nie mogę znaleźć odpowiedniej wiązki.
        Czy oprócz czujników , wiązki i modułu parkowania jest coś jeszcze potrzebne przy org. czujnikach?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Comment

Kto mi powie jaka powinna być średnica pod OEM koszyk czujnika parkowania w IX przód?

Nr 11 i 12.

Kupiłem zderzak przedni AERO bez otworów pod czujniki. Oczywiście od wewnątrz są zaznaczone miejsca fabryczne gdzie wywiercić otwór, ale nie wiem jaka średnica ma być.
          Ktoś jest mi wstanie pomóc? Muszę te dane podać lakiernikowi, to mi od razu otwory zrobi przed lakierowaniem.

Comment

Working...
          X