Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Żarówka tylnego swiatła przeciwmgielnego instrukcja str.525

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Żarówka tylnego swiatła przeciwmgielnego instrukcja str.525

W instrukcji wskazano do wymiany lewą i prawą stronę a działa tylko lewa strona do czego służy prawa strona ?

Może do wstecznego. Rzadko wychodzę by sprawdzić
    Last edited by roar; 05-04-2018, 19:44.

Comment

Nie wsteczne/a ściślej światła cofania są na górze pytanie dotyczy dolnych lamp w zderzaku.

Comment

Pewnie na kraje z ruchem lewostronnym ta lampa jest przygotowana

Comment

Według ustaleń w serwisie przeciwmgielne tylne jest jedno lewe ok. ale do czego jest prawe odpowiedź brak ( jest bo jest !)

Comment

Prawe jest niewykorzystane. A raczej jest ale w ruchu lewostronnym i wtedy tylko prawe. Coraz więcej pojazdów ma z tylu tylko jedno przeciwmgielne uaktywnione mimo symetrycznych lamp.

Comment

Dz obu stron lepiej by wyglądało. Rozbierał to ktoś czy są tam wszystkie wnętrznosci?

Comment

Zamieszczone przez igi91 Zobacz posta
                Rozbierał to ktoś czy są tam wszystkie wnętrznosci?
                Dobierałem się do prawej lampy zaraz po kupnie bo myślałem, że żarówka się spaliła ale okazało się, że zamiast mocowania na żarówkę jest tylko zaślepiony otwór. Wygląda że lustro w środku jest więc wystarczyło by jakoś wstawić żarówkę. Ale nie wiem czy po "rozwierceniu" zaślepki dało by się bez problemu założyć mocowanie żarówki, aż tak dokładnie się nie przyglądałem.
                Mój C I V I C --> Szara myszka - Civic 1,8 Sport 2013

Comment

Przeciwmgielne tylne potrafią dawać po oczach, dlatego w nowszych samochodach się rezygnuje z pary świateł na rzecz jednego. Przynajmniej naciśnięcie hamulca można lepiej zauważyć.

Comment

Working...
                  X