Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Automapa z wybranymi państwami. TUTORIAL

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Automapa z wybranymi państwami. TUTORIAL

Witam, automapa zawsze była najdokładniejsza na PL, ale ostatnimi czasy zaniechałem korzystanie z prostego powodu: W przypadku mapy EU nie było możliwości selekcjonowania państw co utrudniało pomieszczenie jej na flashu connecta (wprost było niemożliwe).

Oczywiście należy pamiętać, że pół Europy nie wejdzie na connect. Ja wybrałem PL, CZ, SK, SLO, A, HR, M, BiH i H i z trudem, ale pomieściło na connect bez użycia pendrive. Myślę, że przyda się tym, którzy jeżdżą chociażby do Chorwacji

Potrzebujemy instalator (ten na WinCE) oraz czytnik kart z kartą pamięci (laptopowy powinien wystarczyć, ale kiedyś miałem z nim problem). Wszystko po kolei w poradniku:

1-tile.jpg

4-tile.jpg

7-tile.jpg

10-tile.jpg

13-tile.jpg

Zaznaczamy państwo, które chcemy dwuklikiem myszki itd...

Następnie mapę z karty (z katalogu Maps) kopiujemy na pendrive i przerzucamy na connecta instalując potem apkę. Oczywiście nie będę pisał co należy zrobić aby posłodzić bo raczej każdy kto instalował automapę wie o co chodzi. Dla legalnego posiadacza, mającego mapę EU poradnik wystarcza.
    Jeśli to co zamieściłem było oczywiste dla każego to przepraszam i proszę o usunięcie wątku.
    Last edited by pawcio-203; 28-04-2017, 11:24.
    Civic 1.5T

Varadero

Krótko i na temat. Więcej takich instrukcji/poradników na forum!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Comment

Kiedyś miałem Automapę na Europę. Pojechałem do Grecji i Automapa pokazywała mi nazwy tylko w oryginale Był szybki kurs greki... Ciekawe czy to już zmienili, czy dalej uczą użytkownika języków

Comment

Może za kilka dni spróbuję. Od 10 lat używam AM (po drodze były też inne programy nawigacyjne, głównie w telefonie), ale się do niej najbardziej przyzwyczaiłem. Na razie korzystam z wiekowego urządzenia MIO P560, które jest mocno mułowate, dobrze byłoby się przesiąść na coś, co działa żwawiej. A AM mam przypisaną do karty.

Comment

Working...
        X