Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prawidłowy czas letni w Connect + Błędne wskazania

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Prawidłowy czas letni w Connect + Błędne wskazania

Witam,
    Wraz z nastaniem okresu letniego mój zegarek w Hani 1.8 lifestyle się nie przestawił. Zmuszony otwarłem manuala i dowiedziałem się , że TTTM ,że się sam przestawia. Resecik kilka razy przyciskiem POWER daje ciekawą prawidłowość - data ustawiona prawidłowo, czas COFNIĘTY o dwie godziny w stosunku do letniego, data w Garminie i godzina prawidłowe
    W ustawieniach androida i systemu zakładka do ręcznych ustawień nie aktywna, tzn "za mgłą" i nie reaguję na dotyk. W ASO po kilku telefonach nie wiedzą o co chodzi, a do do serwisu mam 80 km.
    Jakieś podpowiedzi na rozwiązanie tematu?

Mi się sam przestawił, spróbuj wrzucić mu neta po wifi może zaktualizuje - u mnie chyba tak było.
    Moja Hanka: http://www.civicforum.pl/showthread....AS-Connect-%29

Comment

Witam, W ustawieniach Conecta możesz przestawić godzinę , nie w androidzie

Comment

Dokładnie jak napisał Sunday70. Wchodzisz w Connect ustawienia - Czas i data czy coś takiego - i ustawiasz ręcznie. Żaden problem. Nie kombinuj nic ze strefami czasowymi, chyba że jeździsz dużo po Europie między Moskwą a Lizboną. Po prostu godzinkę do przodu i zrobione.

Comment

Mi się wydaje, że nic ręcznie nie ustawiałem. Po połączeniu z internetem sam się przestawił.
          Moja Hanka: http://www.civicforum.pl/showthread....AS-Connect-%29

Comment

Zamieszczone przez PeGie Zobacz posta
            Mi się wydaje, że nic ręcznie nie ustawiałem. Po połączeniu z internetem sam się przestawił.
            No tak. Po połączeniu z siecią pewnie sam powinien przeskoczyć. Tak jak to robią komórki czy inny sprzęt korzystający z czasu. Ja nie mam auta podłączonego do neta, więc sprawę załatwiłem ręcznie

Comment

Working...
            X