Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Menu Civic

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Menu Civic

Witam

Posiadam Civica 2012r chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość wgrania PL Menu? oraz czy w tym roczniku pokazuje ile jeszcze można przejechać km na baku, szukałem w menu przytrzymuje i przez 5 s i nic, z tego co pamiętam to była taka opcja a teraz mam jakieś zaćmnienie nie nie potrafię tego zmienić

Cześć, z tego co wiem to w 2012 nie ma możliwości zmiany języka menu. Opcja zasięgu jest możliwa do włączenia tylko na postoju, na luzie, z zaciągniętym ręcznym. Trzeba wejść w display configuration, następnie trip item to display. Jakoś tak to było.

Comment

Ok sprawdzę to dzięki

Comment

Może ktoś wrzucić tłumaczenie menu po polsku.
        W wersji 2012r nie ma polskiego języka z angielskim słabo u mnie.

Comment

W salonie się dowiedziałem że nie ma takiej możliwości, ale już nie powiedzieli dlaczego...druga sprawa próbowałem na postoju z zaciągniętym ręcznym sprawdzić ilość przejechanych km do stacji i nie działa...

Comment

Zamieszczone przez MarekComau1122 Zobacz posta
            W salonie się dowiedziałem że nie ma takiej możliwości, ale już nie powiedzieli dlaczego...druga sprawa próbowałem na postoju z zaciągniętym ręcznym sprawdzić ilość przejechanych km do stacji i nie działa...
            Spróbuj na wyłączonym silniku I kluczyk w pozycji 2 .U mnie działa
            Last edited by gienio; 25-02-2017, 12:00.

Comment

Menu Civic

Jeżeli dobrze pamiętam to: menu-> customize settings-> display setup-> trip meter to display-> i tam masz avarege spreed,coś tam , average fuel i wybierasz range. Polecam przeczytanie instrukcji od deski do deski jeżeli wcześniej nie jeździłeś japońskim autem

Tm
              Last edited by qx26un; 25-02-2017, 15:51.

Comment

Working...
              X