Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

System - radio Pandora w Hondzie IX gen.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• System - radio Pandora w Hondzie IX gen.

Witam serdecznie
    Nie mogę nic znaleźć więc pytam o to w tym forum bo zapewne też macie to w swoich autach , a nie wiem czy to działa a jeśli tak to chciałbym wiedzieć jak podobno to radio internetowe dość popularne poza Polską.
    Umieszczę zdjęcia - być może nie wszyscy nawet wiedzą o tym menu.....ale może ktoś coś wymyśli -

(Menu takie uruchamia się po wciśnięciu równocześnie dwóch przycisków menu i Source przez 5 s będąc w menu podstawowym )

W aucie jest ustawione na OFF

Być może coś trzeba jeszcze doinstalować ? włączenie nic widocznego nie zmienia.

Czekam na jakąkolwiek odpowiedz może to kogoś zainteresuje

Wygląda na proste stremowanie audio przez dedykowaną aplikację: https://help.pandora.com/customer/po...ticles/1306869

Zamieszczone przez CityMatic Zobacz posta
    Witam serdecznie
    Nie mogę nic znaleźć więc pytam o to w tym forum bo zapewne też macie to w swoich autach , a nie wiem czy to działa a jeśli tak to chciałbym wiedzieć jak podobno to radio internetowe dość popularne poza Polską.
    Umieszczę zdjęcia - być może nie wszyscy nawet wiedzą o tym menu.....ale może ktoś coś wymyśli -

(Menu takie uruchamia się po wciśnięciu równocześnie dwóch przycisków menu i Source przez 5 s będąc w menu podstawowym )

W aucie jest ustawione na OFF

Być może coś trzeba jeszcze doinstalować ? włączenie nic widocznego nie zmienia.

Czekam na jakąkolwiek odpowiedz może to kogoś zainteresuje

Comment

Working...
    X