Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dołożenie Honda Connect do wersji bez Connecta

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dołożenie Honda Connect do wersji bez Connecta

Myślicie że jest to możliwe, gdyby zakupił samego Connecta? Według serwisu wiązka jest inna na 90% i się nie uda W sumie jakby była taka sama to sam mógłbym to zrobić.

Myślę że w takiej sytuacji najlepiej jest uderzyć w jakąś fajną stację multimedialną. Przynajmniej ja bym tak zrobił i nawet co jakiś czas ten pomysł mi powraca
    www.4kolkaszczescia.pl

Comment

Ja też gdyby tylko stacje markowe były z androidem. Wracając do connecta co myślicie?

Comment

Mnie tam bardziej interesuje Apple Carplay. I aby korzystałomz fabrycznego bluetootha. No i całe sterowanie z kierownicy ma działać. Ewentualnie może przejąć rolę kamery cofania
        www.4kolkaszczescia.pl

Comment

wg aso nic się nie da jeśli nie mają napisane, że się da...
          jedź do jakiegoś zakładu car audio i ci powiedzą, w 90% przypadkach wszystko się da...

Comment

Próbowałem w dwóch niezależnych warsztatach, w jednym mają dać odpowiedź do jutra. Znacie może jakiś ogarnięty w Hondach warsztat na terenie Warszawy?

Comment

spróbuj w car audio na Chłodnej

Comment

HC ma autoryzację poprzez komputer sterujący. Bez zaprogramowania nie uda się go odpalić w innym aucie.
                Sam android też jest gówniany, zdecydowanie szedłbym w kierunku porządnej stacji aftermarketowej opartej na androidzie.
                Sunday Driver

Comment

Skorom Android jak piszesz jest gówniany, to czemu chcesz w niego iść?
                  www.4kolkaszczescia.pl

Comment

Working...
                  X