Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Connect+ a TMC w Polsce.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Connect+ a TMC w Polsce.

Hej,

Zastanawiam sie na aktualizacją Connect'a do RC5. Jedyny powód który mnie do tego skłania to TMC, które w końcu (podobno) działa w Polsce. Jeżeli tak, to mam dwa pytania do szanownych forumowiczów:

1.Czy w zakładce Garmina "Utrudnienia drogowe" pojawiła się jakaś nowa subskrypcja.
    2.Jaki wpis jest w zakładce "Bieżący dostawca" gdy ikonka utrudnień drogowych zmienia kolor na zielony.

Odpowiedź na powyższe pytania wyjaśni czy TMC rzeczywiście działa w PL, czy tylko ktoś miał szczęscie "chwycić" sygnał z zagranicy.

10 listopada zrobiłem trasę z Sieradza do Ustronia. TMC nie działa

Comment

U mnie też niestety nie działa (Warszawa i okolice).

Comment

A czy w ustawieniach Garmina (jak rozumiem zaktualizowanego wraz z RC5 do wersji x.xxx) pojawiła się subskrypcja TMC na Polskę?
        Bo o ile pamiętam w oryginale jest subskrypcja usługi dla Francji, Wielkiej Brytanii, Słowacji (tam działał TMC na mojej wersji) i chyba Niemiec ...
        Last edited by ZbyszekS; 14-11-2016, 14:00.
        był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
        jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
        sigpic
        http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic

Comment

Dla PL to pewnie będzie Mediamobile Nordic.

Comment

Jurek czemu mamy dubla ??? wpis #1296 https://www.civicforum.pl/showthread...374#post318374

poza tym nie widzę zapoznania się z Regulaminem a widziałbym to gdybyś doczytał do pkt 2 .
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Żadna nowa subskrypcja się nie pojawiła.

Comment

trzeba śledzić swoje wpisy, tak to będziemy mieć dubel dubli. nie sadze by tworzenie kolejnego wątku i pisanie dokładnie tej samej treści było dobrym rozwiązaniem. Robi się bajzel, nikt nie chce korzystać z bajzlu.
                Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
                X