Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Brak przycisku "pause/play"

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Brak przycisku "pause/play"

Przeczytałem instrukcję samochodu i nic nie znalazłem na temat tego jak zapauzować sobie piosenkę (np. odtwarzaną z pendrive'a czy z CD). Przycisku "Pause/Play" też nigdzie nie widać.
    Szperając w necie natrafiłem na forum Accorda gdzie ludzie właśnie dyskutowali na ten temat i też wymyślali różne kombinacje typu przełączyć odtawrzanie na AUX (po warunkiem, że nic nie jest wpięte) itp. "Najlepszym" rozwiązaniem było wyłączyć/włączyć radio (bo wtedy zacznie odtwarzać tam gdzie skończyło, z tą samą głośnością). No ale tu minus też jest, bo jednak musi na nowo zaczytać nośnik danych.

Czy na prawdę nie ma opcji w naszych Hondach, żeby zrobić pauzę?
    Jest: 1985 Fiat 126p 650E, 2019 Jeep Compass 4x4 1.4t
    Były: 2002 Honda Civic Sedan 1.6 VTEC, 2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC

Wciśnięcie tego wielkiego pokrętła na środku?
    Sunday Driver

Comment

Zamieszczone przez mehau Zobacz posta
      Wciśnięcie tego wielkiego pokrętła na środku?
      Powoduje wejście do menu (przynajmniej w przypadku pendrive'a przechodzi do menu z jego zawartością i można wtedy pokrętłem zmieniać sobie katalogi, utwory itp.).
      Jest: 1985 Fiat 126p 650E, 2019 Jeep Compass 4x4 1.4t
      Były: 2002 Honda Civic Sedan 1.6 VTEC, 2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC

Comment

Podpinam się do wątku. Nie wiem jak zapauzować lub zatrzymać muzykę z pendriva i ipoda. Próbowałem w menu dodać guzik z play/pause ale jest nieaktywny...

Comment

Aby ustawić przycisk do menu _ przenieść go na ekran musi grać muzyka z połączonego źródła.

Comment

Niestety dalej klapa... Przy włączonym źródle przenieść się da ale nadal guzik pauzy jak i stop nieaktywny (szary)

Comment

Working...
            X