Czy ktoś testował już funkcję MirrorLink przy użyciu Sygic MirrorLink Connectivity? Wcześniej tylko nielicznym i na nielicznych smartfonach się to udało.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
System Honda Connect (+) - APLIKACJE i poprawa funkcjonalności
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hej mam pytanie czy w hondzie z connect bez plusa da sie ogladac jakies np teledyski bo zdj sie da ale czy wideo tez ? Oczywiscie nie mam zadnego programu do ogladania filmow tylko tak jak wyjechala honda z salonu jezeli sie da to jaki format pliku odtwarza?
Comment
-
To chyba musisz zainstalować jakiś program do odtwarzania filmów, a tego nie zrobisz odblokowując Connecta lub instalując Honda Hack.
Comment
-
Siemanko pytanie do Was bo odnosnie elektroniki jestem zielony , czy w ix gen na connecta działa car play ? Wiem ze w x genie dziala bez problemu wystarczy pobrac aplikacje na tel i wgrac z hondy apki z dzialu aplikacja dla smartfona . Niestety mam stara wersje connecta poniewaz kolega z forum wgrywal mi aplikacje typu yanosik itp i nie chce aktualizowac zbyt wczesnie jesli sie pozniej okaze ze ani nie bede mial apek ani car playa.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Comment
-
Mogę mieć prośbę do szanownej moderacji o posprzątanie w tym wątku?
Miało to być kompendium wiedzy, same konkrety i sprawdzone rozwiązania, a zrobił się... śmietnik. Pytania, dywagacje, rozważania - miejsce tego wszystkiego jest w tasiemcowym wątku na temat HC.
A żeby nie było, że wpadłem tylko pomarudzić, to mam konkret:
Jeśli ktoś bardzo tęskni za Google Maps (i dodatkowo chciałby odbyć podróż w czasie), to na xdadevelopers znalazłem info, że wersja 6.4.15 daje się zainstalować i działa.
Sprawdziłem, faktycznie działa - pobiera mapy, wyznacza trasę, nawiguje a nawet pokazuje natężenie ruchu.
Gdzie jest haczyk? To wersja z... 2014 roku i po odpaleniu wyraźnie widać jaki progres zrobili programiści Google przez ostatnie lata.
Brak funkcji, do których już się zdążyliśmy przyzwyczaić próbuje osłodzić fakt, że instalka jest bardzo lekka - 6.5 MB. Ponad 5 razy mniej niż ostatnie wersje.
Każdy może się sam pobawić i ocenić czy to już tylko lekcja historii czy wciąż użyteczna aplikacja.
Wysłane przy użyciu TapatalkaLast edited by Pi69; 22-10-2019, 21:31.
Comment
-
Zamieszczone przez Pi69 Zobacz postaJeśli ktoś bardzo tęskni za Google Maps (i dodatkowo chciałby odbyć podróż w czasie), to na xdadevelopers znalazłem info, że wersja 6.4.15 daje się zainstalować i działa.
Comment
-
Zamieszczone przez abla Zobacz postaNie chodzi czasami o wersję 6.14.5?
Niestety nie moge juz edytowac posta.
Jesli moderator zechce pomoc, bede wdzieczny.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Witam
Wczoraj wrzucałem z pendrive honda permissions i poszło elegancko,później odtwarzacz video też zainstalowało, w dniu dzisiejszym niestety już nic nie moge zainstalować[emoji20] zrobiłem ustawienia fabryczne itd itp i nie wiem co jest nie tak że żadnej apki nie mogę zainstalować.
Jest ktoś może z Warszawy żeby mi pomóc?
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez CR-VRooki2017 Zobacz postaCzy ktoś instalował aplikację audiotekę i działa u niego?
Audiotekę (i to w dwóch wersjach do wyporu) można za to uruchomić przez MirrorLink --> https://www.civicforum.pl/showthread...948#post439948
Comment
-
Siemka znalazlem fajny filmik jak przerobic civica na smartfona https://www.wykop.pl/link/3244545/ja...robil-z-honda/ ma ktos taka liste aplikacji co jest na tym filmiku?
Comment
-
Zamieszczone przez klonoa4 Zobacz postaSiemka znalazlem fajny filmik jak przerobic civica na smartfona https://www.wykop.pl/link/3244545/ja...robil-z-honda/ ma ktos taka liste aplikacji co jest na tym filmiku?
Comment
-
Krótkie podsumowanie w temacie działania Google Maps na HC (za użytkownikiem R@d0n z forum xda developers), można wybrać sobie ostatnią działającą wersję w zależności od tego, na jaki kompromis się pójdzie...
Google Maps V6.14.5: działa nawigacja oraz Twoje miejsca (w kombinacji z Google Account Manager 4.0.3-239410), nie można wejść w Ustawienia (wysypuje się), wygląda bardzo "archaicznie"
Google Maps V7.7.0: działa nawigacja, nie działają Twoje miejsca, wygląd bardziej "nowoczesny"
Google Maps V8.4.1: nie działa nawigacja (wysypuje się), działają Twoje miejsca (czyli nadaje się w zasadzie tylko do przeglądania mapy)
Jutro sprawdzam 7.7.0
Comment
-
Zamieszczone przez abla Zobacz postaJutro sprawdzam 7.7.0
Na ten moment, po kilku dlugich trasach moge piwiedziec, ze najnowsze wersje GM odpalane przez MirrorLink calkowicie zaspokajaja moje nawigacyjne potrzeby.
Choc gdyby ta 7.7 jakos dzialala to zostawie ja sobie na krotkie przejazdy z czestymi postojami. Wtedy faktycznie " salut na trzy palce" po kazdym postoju moze byc upierdliwy.
W dlugiej trasie, gdy gasze silnik jak dojade na miejsce, lub gdy skonczy sie paliwo, nie ma to znaczenia...
Wysłane przy użyciu TapatalkaLast edited by Pi69; 29-11-2019, 16:18.
Comment
Comment